Меню

За нас

За насНие сме тук за всички любители на ретро моторите, за туристите на мотоциклети и откривателите, за приключенците, които обожават бързите скорости, но и за онези, които избират офроуд карането по заблатени черни пътища. Ние сме тук, за да може всеки, без значение от вида мотор, който кара, да намери всичко необходимо на едно място. Ние също някога започвахме нашето приключение с моторите от нищо и добре знаем, колко трудни могат да бъдат първите стъпки в подбора на правилните части, аксесоари, каски и мото облекла. Сред нас има enduro състезатели, които печелят състезания, любители на бързите мотори, пътешественици, а също така запалени фенове, които прекарват с часове в гаража. И всеки от нас е тук за вас, за да сподели своя опит и знания.Как започна всичко?Започнахме от една малка таванска стаичка в родния ни дом. Тогава основателят на магазина беше още гимназист, а асортиментът на Gmoto се ограничаваше до части за няколко модела ретро мотоциклети. Фирмата беше регистрирана през 2009 година, но през 2013 година настъпи големия прелом, когато основателят на магазина обедини силите си с по-големия си брат, на когото дължим автоматизацията на магазина.Понастоящем притежаваме почти 2 000 000 продукта за повече от 335 марки мотоциклети, а нашият екип наброява повече от 100 специалисти. Седалището на Gmoto е не само модерен онлайн магазин, благодарение на който можем бързо да реализираме всяка поръчка, но и стационарен магазин за мотоциклети и части, както и офиси, пълни с любители на моторите.Защо ние?

 

От 2009 година насам много неща са се променили, но нашите ценности са останали същите. Помним каква беше нашата мотивация при създаването на Gmoto и непрекъснато я поддържаме на ниво. Запознайте се с нашите предимства.Светкавична доставка

 

Всяка поръчка, без значение от нейната стойност, за нас е еднакво важна, затова работим с най-добрите доставчици — DPD и InPost. С общи усилия светкавично доставяме пратките във всяко ъгълче на страната.

 

Задоволство от покупката

 

За нас продължавате да бъдете клиенти през цялото време — дори след получаването на поръчката, затова, ако все пак се окаже, че закупеният продукт не е това, което сте очаквали, можете безплатно и бързо да го върнете или замените за друг с помощта на лесен за попълване формуляр. Ние държим да останете доволни от покупката, затова можете смело да разчитате на нас!

 

Комплексна оферта

 

В офертата ни има над 2 000 000 продукта. Това означава, че при нас можеш да намериш не само части и аксесоари за ремонт и сервиз на своя мотор, но и всичко необходимо за моториста – каски, облекло, обувки и аксесоари, и това е само началото! Всеки ден добавяме нови продукти и разширяваме своя асортимент с нови марки. Благодарение на това не е нужно да пазаруваш в няколко различни магазина и така спестяваш разходите за доставка.

 

Професионални консултации

 

Независимо дали се нуждаеш от нов акумулатор, искаш да избереш идеалното яке за следващото си пътуване или ще участваш за първи път в enduro състезания и не знаеш откъде да започнеш — ние сме насреща! Повече от 100 специалисти очакват вашите въпроси и са в пълна готовност да подберат за вас най-добрите продукти.