check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B

Моят акаунт в Gmoto

Профилът безплатен ли е?

 

Да, профилът е напълно безплатен. Препоръчваме ви да си направите профил, за да имате винаги достъп до историята на поръчките си и още по-лесно и бързо да правите бъдещи покупки.

 

Как да създам профил?

 

Създаването на профил е лесно и ще ви отнеме само няколко минути. Ето как да създадете профил:

 

  1. Кликнете върху иконката с човече. Ще я откриете в горния десен ъгъл на екрана, до кошницата за пазаруване и иконката за търсене.

  2. Натиснете бутон “Регистрирай се”, който ще намерите под надписа “Нямам профил”.

  3. Попълнете полетата “Данни за доставка” и “Контакти”. Полето “Фирма/Институция” не е задължително, можете да го оставите празно.

  4. Кликнете “Регистрирай се” и готово! На посочения e-mail адрес ще изпратим автоматично генерирана парола за профила. Можете да я промените след първото влизане в профила си.

 

Как да променя данните в профила си?

 

Ако искате да промените данните си, влезте в своя профил в секцията “Моите данни”. В тази секция може да промените адреса за доставка, данните за контакт и данните за фактура. След въвеждането на новите данни задължително натиснете “Запиши”.

 

Как да променим паролата на профила?

 

Ако искате да промените паролата си, влезте в своя профил, в секцията “Парола” и попълнете всички полета под надписа Промяна на парола”. След смяната на паролата натиснете бутон “Промени парола”.