check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B

Купувате безопасно

Пазарувай безопасно

 

Нашата мисия е да осигурим на всеки клиент безопасност на най-високо ниво и да гарантираме удоволствие от пазаруването и задоволство от покупката. Непрестанно работим върху безопасността на интернет магазина ни, което можем да потвърдим с множеството сертификати и грамоти за качество. Убедете се сами в това, че ние сме правилният избор!

 

Trusted Shops — притежаваме Знак за качество Trusted Shops, който се присъжда изключително на интернет магазини, които отговарят на високите стандарти за качествено обслужване на клиенти. Специалистите от екипа на Trusted Shops проверяват по време на одита повече от 100 различни критерии, като се базират на местни и европейски норми относно покупките по интернет и като вземат предвид актуалните разпоредби на властите, които регулират електронната търговия. Магазините, отличени със Знак за качество Trusted Shops притежават гаранция за връщане на платените суми в случай на липса на доставка или липса на връщане на средства след отказ от договора.

 

Сертификат Коректна фирма — притежаваме полски сертификат Коректна фирма признаван на фирми, които отговарят на изискванията на Етичния кодекс по отношение на лоялност, коректност и заслужаващ доверие бизнес.

 

Сертификат SSL — Вашите данни при изпращането им към нас са напълно шифровани, благодарение на което не оторизирани лица нямат достъп до тях. Това означава, че Вашите данни са защитени.

 

Връщане на стока без посочване на причина — ние спазваме разпоредбите на полското законодателство и затова за връщане на стока винаги имате 15 дни от получаване на пратката.

 

Стабилност на фирмата — съществуваме на пазара без прекъсване от 2009 година. Нашият екип се състои от над 100 специалиста от различни области, за които най-голямата страст са моторите.

 

Защита на личните данни — прилагаме всички принципи за защита на личните данни, съгласно с изискванията на полското законодателство. Вашите данни са защитени при нас.

 

Проследяване на пратката във всеки един момент — след изпращане на пратката ще получите номер на товарителницата и адреса на страницата, на която можете да проследявате статуса на своята пратка.