check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B

Кодове за отстъпка

Какво представлява кодът за отстъпка?

 

Кодът за отстъпка ви дава намаление при покупка. Кодовете за отстъпка не са свързани с другите промоции и промоционални предложения (например, с безплатната доставка).

 

Как да използвате кода за отстъпка?

 

Когато правите поръчка, при етапа когато продуктите са вече в количката, впишете кода за отстъпка в предназначеното за това поле. Полето ще се отвори след като кликнете върху плюса до надписа “Имам код за отстъпка”. След вписването на кода за отстъпка системата автоматично ще намали общата сума за поръчката.

 

Информираме ви, че кодовете за отстъпка не са свързани с други промоции, в това число с безплатната доставка. Това означава, че след вписване на кода за отстъпка, вие се отказвате от безплатната доставка и ще трябва да покриете разходите за доставката.

 

Мога ли да използвам втори път код за отстъпка, ако съм върнал/а стоката?

 

При еднократен код за отстъпка повторното използване на кода след връщане на стоката не е възможно. От многократните кодове за отстъпка можете да се възползвате многократно, в това число и след връщане на стоката.

 

Как да получа код за отстъпка?

 

Кодовете за отстъпка се дават индивидуално от Отдел обслужване клиенти. Ще ги откриете също така в нашите социални медии и в нашия newsletter, затова ви каним да ни последвате и да се запишете за нашия newsletter.