check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B

Плащания и фактури

Как мога да заплатя поръчката си?

 

В нашия интернет магазин можете да се възползвате от много начини за плащане на поръчката. Вижте всички възможности за плащане и изберете най-удобната за вас, за да заплатите продуктите си.

 

  • Плащане online — най-популярният метод за плащане, след като изберете своята банка ще бъдете пренасочени към страницата за вход, а след това, с едно кликване, ще можете да заплатите поръчката си. Предимството на този метод е светкавичната бързина, с която се извършва плащането, което, от своя страна, позволява по-бързо да реализираме поръчката Ви.

  • Google Pay

  • С наложен платеж — можете да заплатите в брой при получаването на пратката си.

  • С карта — безопасно плащане с дебитна или кредитна карта.

  • Банков превод — можете да извършите банков превод по нашата сметка директно от Вашата банкова сметка или да внесете сумата на нашата сметка в банката/в пощенски клон. Ако изберете този метод на плащане, условие за реализацията на поръчката е да видим, че сте извършили плащането по нашата банкова сметка.

  • PayPal популярен в цял свят метод за плащане по електронен път.

 

Мога ли да получа фактура с ДДС?

 

Да, можете да получите фактура с ДДС за всеки предлаган от нас продукт. Достатъчно е когато направите поръчката да изберете тази опция. За да Ви издадем фактура с ДДС трябва да посочите наименование, адрес и БУЛСТАТ на фирмата. Фактурата с ДДС ще получите по електронен път на своя имейл адрес.

 

 

Какво да направя, ако във фактурата с ДДС има грешка?

 

Ако във Вашата фактура има грешка, моля, пишете ни на адрес shop@gmoto.eu. В съдържанието на имейла посочете номера на фактурата и грешката, която сте открили. Нашите специалисти ще Ви отговорят с посочване на конкретните стъпки, които трябва да предприемете.

 

Информираме Ви, че нямаме възможност да издадем фактура с ДДС на основание на касов бон, а корекцията на фактурата при връщане на стока е свързана с автоматично потвърждение за подписване на коригираната фактура и нейното потвърждение.