check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B

Награди и сертификати

Награди и сертификати

 

Развиваме се непрекъснато и усъвършенстваме нашия интернет магазин, което не остава незабелязано от нашите клиенти. От години получаваме награди и отличия в най-големите класации на интернет магазините.

 

Първо място в категория “Моторизация” в класацията на Opineo — през 2018 и 2022 година получихме първо място в категория “Моторизация” в престижната Класация на интернет магазините, организирана от Opineo, като преборихме конкуренцията не само на другите магазини за мотоциклети и мотори, но и интернет магазините за авточасти и гуми.

 

Отличие в категория “Най-добри интернет магазини” в класацията на Opineo — през 2021 получихме отличие в категория “Най-добрите интернет магазини” в престижната Класация на интернет магазините 2021 организирана от Opineo. Отличихме се не само сред другите мотомагазини, но и след интернет магазините от другите браншове.

 

Второ място в категория “Моторизация” в класацията на Opineo — през 2016 година спечелихме второ място в категория “Моторизация” в престижната Класация на интернет магазините, организирана от Opineo. Отличихме се на фона не само на другите магазини за мотоциклети и мотори и части за тях, но и сред магазините на доставчиците на авточасти и гуми.