check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 2982249

Двигателно масло 2T Mannol 7208 OUTBOARD UNIVERSAL 10L - MN7208-DR

997,31 € с ДДС

Двигателно масло 2T Mannol 7208 OUTBOARD UNIVERSAL

Производител:
Код на производителя:
MN7208-DR
Вискозитет:
Други
Вид:
2T
Предназначение:
Други
Капацитет:
208
Капацитет:
208 l

Висококачествено минерално моторно масло за съвременни двутактови бензинови извънбордови двигатели с водно охлаждане, използващи смес от бензин и масло. Произведено е от високопречистено базово масло и специален пакет от безпепелни добавки.
Предназначено е за 2-тактови извънбордови двигатели на водни скутери и водни ски, както и за всички 2-тактови двигатели с необходимото ниво на масло по API TC или NMMA TC W2. спазвайте препоръчаното от производителите на двигатели съотношение на горивно-маслената смес. При липса на такива препоръки - стандартното съотношение е 1:50. спазвайте препоръките на производителя в ръководството за експлоатация на двигателя! Оцветена е в зелено, за да се провери визуално наличието на масло в сместа.

Общо описание
  • балансираният състав осигурява стабилна работа и защита на двигателя при най-тежките условия на работа, включително високи температури и натоварвания, намалява натрупването на нагар и лак по буталата, свещите, клапаните и дюзите, предотвратява заклинването на буталните пръстени, като по този начин удължава живота на двигателя
  • бездимно горене
  • специалните компоненти на безпепелния детергент поддържат отлична чистота на частите на двигателя
  • незабавно образува много стабилна смес с всички видове гориво
  • има отлични антикорозионни, противоизносни и антифрикционни свойства

Вижте Синтетични

Вижте повече →