check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 2982204

2T Mannol 7201 2-TAKT Двигателно масло Snowpower 208L - MN7201-DR

1138,57 € с ДДС

2T Mannol 7201 2-TAKT Двигателно масло Snowpower

Производител:
Код на производителя:
MN7201-DR
Вискозитет:
Други
Вид:
2T
Предназначение:
Други
Капацитет:
208
Капацитет:
208 l

Уникално синтетично моторно масло за двутактови двигатели с въздушно и течно охлаждане, работещи при ниски температури, с различни системи за смесване (въвеждане) на горивото и маслото (с отделно подаване на масло и смазване на гориво-маслената смес). То е разработено в съответствие с по-строгите изисквания за двигателите от последно поколение. Предназначено е за двутактови двигатели на моторни шейни, високопроходими превозни средства, четириколки, скутери и друго извънпътно оборудване, работещо при ниски температури, за които изискваното масло е API TC+ или JASO FD.
Спазвайте препоръчаното от производителите на двигатели съотношение гориво/масло. Ако няма такова, препоръчителното съотношение е 1:50.
Спазвайте препоръките на производителя, посочени в ръководството за експлоатация на оборудването! Оцветена е в червено, за да се провери визуално съдържанието на масло в сместа.

Общо описание
  • специалната формула на маслото осигурява пълно изгаряне и предотвратява преждевременното запалване
  • осигурява надежден студен старт благодарение на ниската точка на замръзване (-30 °C)
  • модерният пакет присадки и синтетичната база осигуряват стабилна работа на двигателя при всякакви експлоатационни условия, включително високи работни температури и натоварвания, предотвратяват образуването на нагар и лак по буталата, свещите, стените на горивната камера, клапаните и дюзите, предотвратяват задръстването на буталните пръстени, което удължава живота на двигателя
  • бездимно горене
  • специалните компоненти на безпепелния детергент поддържат отлична чистота на частите на двигателя
  • съдържа агент за смесване на въглеводороди, който улеснява незабавното образуване на стабилна гориво-маслена смес при мразовито време. Незабавно образува високостабилна смес с всички видове горива. Смесва се самостоятелно
  • има отлични антикорозионни, противоизносни и антифрикционни свойства, като по този начин удължава живота на двигателя
  • издържа на спортни натоварвания

Вижте Синтетични

Вижте повече →