check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 663406

Винт на масления филтър О-пръстен 3x36x30mm

3,85 € с ДДС

Винт на масления филтър О-пръстен 3x36x30mm

Производител:
Общо описание
  • О-пръстен за винта на масления филтър Athena
  • Athena, международна компания, основана през 1973 г., проектира и произвежда уплътнения, технически резервни части и метални компоненти за индустриалния и мотоциклетния сектор в съответствие с най-високите стандарти за качество на UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 и UNI ISO / TS 16949.
  • Athena е референтна компания на пазара за изготвяне на комплекти уплътнения с пълна гама за скутери, мотоциклети за движение по и извън пътя, ATV и Harley Davidson.
  • В света на офроуда екипът от инженери и техници на Athena разработва нови продуктови гами в сътрудничество с най-големите международни отбори MXGP и AMA Supercross.
  • Продуктите на Athena се подлагат на строги тестове за качество, за да гарантират на клиентите си високи стандарти за производителност, конкурентоспособност и надеждност.
  • Athena предлага най-широката гама от резервни уплътнения, налични на пазара, и има над 40-годишен опит в бранша. Комплектите уплътнения на Athena се основават на задълбочени познания, непрекъснато технологично развитие, постигнато от собствен екип от инженери и дизайнери, и производство, строго фокусирано върху характеристиките, изисквани от производителите на оригинално оборудване.
  • Athena предлага широка гама уплътнения с отлични уплътнителни свойства, налични в хартиени, целулозни, метални и гумени листове и с различни дебелини, за да отговори на изискванията на клиента.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 2926 мотоциклети.

AGM
AJS
ATU
CCF
MZ
Rex
SYM
TGB