check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 99097

Препарат за почистване на спирачки Mannol 5L - 9672

4,63 € с ДДС

15 дни за връщане на стоките

Препарат за почистване на спирачки Mannol

Производител:
Код на производителя:
9672
Капацитет:
600ml

Brake Cleaner универсален ултраефективен обезмаслител за метални повърхности. Използва се предимно за почистване на повърхности на превозни средства и повърхности от ежедневието, предназначени за по-нататъшна обработка (лепене, боядисване, лакиране, уплътнители и др.) ; Приложение: може да се нанася чрез изплакване, потапяне, пръскане и заливане. Големите части и компоненти е най-добре да се напръскат или намокрят с широки четки, парцали или други подобни. Обикновено е достатъчно да напръскате обезмаслителя върху замърсените повърхности и да го оставите да изтече. След като разтворителят се изпари, повърхностите ще бъдат почистени и обезмаслени. В случай на силно замърсяване, избършете повърхността. Внимание: този продукт е силно запалим! Продуктът не трябва да се изплаква в канализацията! Вземете мерки срещу статичното електричество! При работа носете подходящи ръкавици и защитно облекло!

Общо описание
  • съдържа ацетон, който е агресивен към лаковото покритие, някои пластмаси и гуми. Преди употреба трябва да се провери въздействието му върху даден материал или покритие. Ако се открият отрицателни ефекти, тези повърхности трябва да се защитят, за да се избегне химическо увреждане.
  • отстранява замърсявания от мазнини и масла, силикони, някои видове лакове, химически остатъци, мръсотия, прах, налепи и други замърсявания, които влошават адхезията на третираната повърхност към материалите, които ще се прилагат (лакове, бои, лепила, уплътнители и др.)
  • изсъхва бързо, не оставя следи; препоръчва се за почистване на спирачни дискове и накладки, удължава експлоатационния им живот при редовна употреба

Вижте Препарат за почистване на спирачки

Вижте повече →