check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 2994100

Normal Xzone почистващ препарат за кожени дрехи за мотоциклети 150ml - 5904413623021

9,02 € с ДДС

Нормален почистващ препарат за кожени облекла Xzone

Производител:
Код на производителя:
5904413623021
Капацитет:
150 ml

Почистващият препарат за кожа Xzone е висококачествен препарат за почистване и грижа за кожата. Благодарение на своите почистващи, смазващи и овлажняващи съставки - той премахва предимно ежедневните замърсявания, подхранва, блести, прави кожата еластична, гъвкава и гладка и има оптимално ниво на pH.

Силната версия е предназначена за силни замърсявания и класически цветове. За ежедневна грижа и флуоресцентни цветове се препоръчва версията Normal. Подходяща за всички видове кожа.

Кожените якета и панталони са почти най-класическата част от облеклото на мотоциклетиста. Освен че изглеждат страхотно, те осигуряват и най-високо ниво на безопасност в случай на падане. Това е така, защото добре поддържаната кожа има много по-висока устойчивост на износване от текстилните облекла. Все пак не трябва да се забравя, че облеклата от естествена кожа изискват редовна поддръжка и импрегниране. Те много лесно се подлагат на изсушаване и окисляване, което води до разпадане на влакната и напукване на повърхността. Тогава дрехата губи не само естетическите си качества, но и защитните си свойства.

Най-важното е редовно да отстранявате ежедневните замърсявания и да не позволявате те да се задържат дълго време.

Кожените облекла не трябва да се почистват прекалено често в дълбочина, така че един или два пъти на сезон е напълно достатъчно, по-честата намеса в структурата на кожата може да влоши нейните свойства.

След това, без да използвате вода, почистете цялата повърхност с мека кърпа и един от професионалните почистващи препарати, предназначени за тази цел, като XZone Leather Cleaner. Ако се погрижите да отстраните ежедневните замърсявания, тази стъпка би трябвало да е достатъчна. За по-силни петна използвайте мека четка за почистване на кожени облекла Xzone, но обърнете специално внимание на качеството на боята, използвана от производителя на облеклото. Ако забележите минимални следи от цвета по четката, незабавно прекратете тази стъпка, тъй като може да се стигне до обезцветяване на якето или панталона. След изпиране изплакнете обилно остатъците с топла вода и оставете дрехата на проветриво, без слънчеви лъчи място, за да изсъхне напълно.

Последната стъпка е да нанесете импрегнатор, за да се затрудни проникването на вода във влакната. Кожените облекла, почистени в съответствие с тези инструкции, ще останат естетически приятни, меки и еластични за дълго време.

Sposób użycia
  • разклатете опаковката преди употреба
  • изпробвайте ефекта на продукта върху малка скрита област - бъдете особено внимателни, когато използвате върху цветна кожа
  • нанесете върху повърхността на кожата и втрийте с кръгови движения, като регулирате натиска - почистете с влажна гъба или мека четка
  • отстранете свободните замърсявания с гъба или кърпа, измита с чиста вода.