check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 648663

Маслен филтър Mahle OC617 - OC 617

12,19 € с ДДС

Маслен филтър Mahle OC617

Производител:
Код на производителя:
OC 617
Общо описание
  • Маслен филтър от MAHLE.
  • MAHLE е един от водещите световни производители на филтърни елементи в продължение на много години. В продължение на много десетилетия тя е доставчик на филтри за първо сглобяване както за автомобили, така и за мотоциклети, включително и за BMW.
  • Използваните материали и технологии са сред най-съвременните. Филтрите за кутии се произвеждат от дебела, устойчива на деформации ламарина. Използваните възвратни клапани винаги са подбрани така, че да изпълняват на 100 % предвидената за тях задача. Вътрешната конструкция на филтъра осигурява идеално смазване на двигателя при студен старт. Устойчивост на налягане до 20 бара.
  • Производител: Mahle
  • Групата Mahle е основана през 1920 г. от Херман Мале. В началото тя се концентрира върху производството на компоненти за двигатели, като бутала, пръстени и др. Днес Mahle Group разполага с десетки заводи по целия свят (включително в Полша), които произвеждат компоненти за първи монтаж на двигатели с вътрешно горене, както и въздушни и маслени филтри. Групата Mahle е призната за водещ в технологично отношение производител и често се счита за "баща" на успеха на германската автомобилна индустрия.
  • Ние предлагаме маслени, въздушни и горивни филтри за някои японски и немски мотоциклети.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 48 мотоциклети.

TGB