check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 1872

Комплект за понижаване на задното окачване TRW Lucas

98,91 € с ДДС

Комплект за понижаване на задното окачване Lucas

Производител:
TRW
Гаранция:
12
Общо описание
  • Компонентът спуска мотоциклета:
  • BMW с 25 мм
  • Елементът за понижаване на задното окачване на мотоциклета е сравнително евтино решение, което позволява на хора с нисък ръст да управляват удобно мотоциклети с високо окачване. Досега това беше възможно само чрез използване на заместващ централен амортисьор.
  • Елементът за понижаване на задното окачване притежава необходимото одобрение за това.
  • С това решение се постига намаляване на клиренса с около 20-50 мм (в зависимост от модела на мотоциклета).
  • Той е изработен от студено валцувана неръждаема стомана, а всички разрези са направени с помощта на лазерно оборудване. При някои модели е използвана CNC обработка на алуминиеви компоненти. Препоръчваме монтажът да се извършва от специализирани сервизи за мотоциклети. Към продукта са включени подробни инструкции за монтаж.
  • След монтажа ще бъде необходимо да се регулира амортизацията на амортисьора в зависимост от теглото на водача и пътника.
  • Страна на произход: Германия.
  • Производител: Lucas
  • Компанията Lucas, сега известна като TRW Automotive, е един от най-големите производители на мотоциклети и автомобилни компоненти в света. Общо в него работят над 63 000 души в повече от 20 държави (включително Полша), а годишният му оборот е над 13 млрд. долара.
  • Лукас става известен с производството на първата дискова спирачна система. Продуктовата ни гама включва компоненти за съединители на мотоциклети, компоненти за спирачни системи (включително спирачни накладки и дискове), кормила и някои дребни електрически компоненти и компоненти за окачване.
  • Страна на произход на продуктите - Германия.

Елементът понижава мотоциклета:
BMW с 25 мм

Елементът за понижаване на задното окачване на мотоциклета е сравнително евтино решение, което позволява на хора с нисък ръст да управляват удобно мотоциклети с високо окачване. Досега това беше възможно само чрез използване на заместващ централен амортисьор.
Елементът за понижаване на задното окачване има необходимата хомологация в този случай.
През използването на това решение се постига намаляване на пътния просвет с около 20-50 мм (в зависимост от модела на мотоциклета).
Изработен е от студено валцувана неръждаема стомана, а всички разрези са направени с помощта на лазерно оборудване. При някои модели е използвана CNC обработка на алуминиеви компоненти. Препоръчваме монтажът да се извършва от специализирани сервизи за мотоциклети. Подробни инструкции за монтаж са включени в комплекта на продукта.
След монтажа ще бъде необходимо да се регулира амортизацията на амортисьора в зависимост от теглото на водача и пътника.
Страна на произход - Германия.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 7 мотоциклети.

BMW

Вижте Комплекти за сваляне на задно окачване

Вижте повече →