check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 1832

Комплект лагери за главата на рамката на JMT BMW

29,96 € с ДДС

15 дни за връщане на стоките

Комплект лагери за главата на рамката JMT

Производител:
JMT
Гаранция:
12
Общо описание
  • комплектът се състои от два висококачествени конусни ролкови лагера и достатъчен брой уплътнения за прах
  • Моля, имайте предвид, че правилното състояние на уплътненията гарантира, че лагерите ще работят при подходящи условия и че ще се износват след достатъчно дълъг период на употреба
  • за разлика от първоначално монтираните сачмени лагери, те работят много по-добре в челната тръба. Ето защо почти всички производители на резервни части избират да предлагат този тип решение
  • въпреки че подмяната на лагерите не е трудна, препоръчваме тази работа да се извърши от специализиран сервиз за мотоциклети с подходящи знания и инструменти, с оглед безопасността на водача и пътника.

Комплектът се състои от два висококачествени конусни ролкови лагера и съответния брой прахоуплътнения. Подробности за размерите и компонентите на комплекта можете да намерите в характеристиките по-горе. Моля, обърнете внимание, че правилното състояние на уплътненията гарантира, че лагерите ще работят при правилни условия и ще се износят след достатъчно дълъг период на употреба.
Конусните ролкови лагери, за разлика от първоначално монтираните сачмени лагери, работят много по-добре в челото на рамката. Ето защо почти всички производители на резервни части избират да предлагат този тип решение.
Въпреки че подмяната на лагерите не е трудна операция, препоръчваме, с оглед безопасността на водача и пътника, тази работа да се извършва от специализиран сервиз за мотоциклети с подходящи познания и инструменти.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 9 мотоциклети.

BMW