check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 554740

Фабрични връзки Комплект лагери за задното колело на Beta - RWK-B-001

29,36 € с ДДС

Комплект лагери за задното колело Factory Links - Beta

Производител:
Код на производителя:
RWK-B-001
Общо описание
  • Лагерите Factory-Links са пълни със здрава първокласна морска грес със специален комплекс от сгъстители, което ги прави практически водоустойчиви. Това осигурява несравнима защита срещу ръжда и корозия.
  • Освен това, за да се предотврати проникването на влага, съдържанието на грес е увеличено от 30 % на 60 % при тежки условия.
  • Сачмените лагери Factory-Links са разработени специално за офроуд употреба, за разлика от индустриалните сачмени лагери тип 2RS, които предлагат ниска устойчивост на въртящ момент и следователно слаба устойчивост на проникване на вода.
  • Усъвършенстваният комплект за лагери за колела за офроуд клас Premium съдържа всички компоненти, необходими за пълното обслужване на главината на колелото. Маслените уплътнения и сачмените лагери осигуряват категорично подобрение в сравнение с конвенционалните лагери. Сачменият лагер Factory-Links разполага със специални прахови уплътнения с офроуд дизайн, които осигуряват превъзходна защита срещу проникване на замърсители като вода, кал и прах.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 108 мотоциклети.