check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 513017

Електронен програмируем запалителен модул Dynatek - DD2000-HD1E8P

343,87 € с ДДС

2000-HDE Програмируем модул за запалване с цифров компютър

Код на производителя:
DD2000-HD1E8P
Общо описание
  • Усъвършенствано електронно запалване с аванс, което се среща при късните модели Harley, запалването се управлява от микрокомпютър, което осигурява изключително прецизен контрол върху целия процес на запалване.
  • Позволява на ездачите да адаптират кривата на аванса на запалването и ограничителя на оборотите към специфичните нужди на даден двигател; четири вградени криви на аванса на запалването отговарят на двигатели, вариращи от серийни до силно модифицирани за различни работни условия; четири независими ограничителя на оборотите, избираеми от 6000 до 7500 об.
  • Компютърната програмируемост позволява определянето на криви на широко отворена и частично отворена дроселова клапа, ограничения на оборотите, обороти на празен ход и отмествания на задните цилиндри.
  • Отделен кабел за изхода на тахометъра позволява чиста работа на тахометъра при ограничаване на оборотите и в режим на единично запалване.
  • В задната част на управляващия модул има диагностичен светодиоден индикатор за лесно отстраняване на неизправности и статично време.
  • Произведено в САЩ.
  • ВАЖНО: При всяко запалване с електронен аванс, като Dyna 2000-HD1 или заводското запалване на Harley, трябва да се използват проводници за запалителни свещи от въглеродни влакна, за да се намалят радиочестотните смущения. Използването на медни проводници може да доведе до неизправност на запалването поради силния електрически шум, генериран при запалителните свещи. Оригиналният кабел, доставен от Harley-Davidson, трябва да е подходящ.
  • Не е подходящ за модели с впръскване на гориво.
  • Системите HDE не са съвместими със системите Dyna "S". Трябва да се използват само системи HD1/HD2.

Оборудван с 8-пинови конектори; работи в режим на единично или двойно запалване
Предлага бърза крива, която симулира механичен аванс на запалването за двигатели "хот род"; възможност за използване на вакуумна компенсация на аванса на запалването чрез превключвателя VOES и режим на закъснение, който позволява избор на закъснение на запалването от 5°, 7° или 10°, когато входът за закъснение е активиран

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 136 мотоциклети.

Вижте Запалителни модули

Вижте повече →