check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 645362

YSS кормилен амортисьор 90mm 30 клика 90mm сребърен цвят А-образна скоба - EG188-090C-01-R

233,98 € с ДДС

Продуктът е наличен по специална поръчка. Срокът на доставка може да се забави с 7 дни. Връщането не е възможно.

YSS кормилен амортисьор 90mm 30 клика 90mm сребърен цвят А-образна скоба

Производител:
YSS
Код на производителя:
EG188-090C-01-R
Общо описание
  • Кормилният амортисьор противодейства на самовъзбуждащото се явление "shimmy", т.е. опасния резонансен ефект на вибрациите на волана, предавани от сцеплението на предното колело към цялото предно окачване на мотоциклета. Това явление се проявява главно при високи скорости на превозното средство и може да доведе до произшествия, тъй като е изключително трудно, ако не и невъзможно, да бъде овладяно от любител водач.
  • Използването на амортисьор на управлението и неговия монтажен комплект, правилно монтиран и съобразен с модела на мотоциклета, ефективно предотвратява гореспоменатите явления.
  • Поради доста сложния монтаж на амортисьора и необходимостта от прецизно регулиране, препоръчваме монтажните работи да се извършват от специализиран сервиз за мотоциклети с подходяща квалификация, инструменти и опит.
  • Производител: YSS
  • Заводът е създаден през 1983 г. в Тайланд. Днес Y.S.S. Company Limited е един от най-големите и най-бързо развиващи се производители на компоненти за окачване на мотоциклети в света, с представителства в Европа, Америка, Австралия и Япония. Заслужава да се отбележи, че Y.S.S. произвежда и окачвания за по-малки и по-стари мотоциклети и скутери. Компанията притежава всички сертификати, доказващи високото качество на продукта и целия производствен процес, включително контрол на качеството на всеки (!) продукт, напускащ производствения завод.
  • Продуктовата ни гама включва задни амортисьори за повечето марки мотоциклети, компоненти на предното окачване и амортисьори за кормилно управление.