Меню

Воден скутер

Бърз круиз по плажа или бавен круиз по Мазурските езера? Какъвто и стил да предпочитате на своя джет, при нас ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате комфортно на вода!

Най-популярни продукти

Когато седнете зад волана на джет, жадувате за адреналин, свобода и забавление. Искате ли да го усетите в пълна степен? Снабдете се с облекло за воден скутер! Комфортът и свободата на движение, както и топлинният комфорт, така че нито времето, нито температурата на водата да ви плашат, са само началото на техните предимства. В зависимост от водния басейн и активността можете да изберете хидрокостюм, неопренов костюм или термотениска с дълъг ръкав. Заслужава си да вземете със себе си и ръкавици за водни скутери, за да усетите по-добре машината, както и жилетка и каска, за да осигурите максимална безопасност във водата. Разгледайте нашето облекло за водни скутери и се отдайте на забавления във водата!

Аксесоарите за плавателни съдове не само ще ви позволят да се насладите напълно на плаването по различни водни басейни, но и ще ви позволят да акостирате удобно и безопасно на пристанището и да транспортирате машината си. Котвата, въжето за теглене и броните са задължителни за всеки собственик на плавателен съд. Искате да преминете на следващото ниво? Снабдете се с водоустойчиви чанти и допълнително оборудване (напр. отлични дръжки за захващане). Разгледайте разнообразната гама от аксесоари за плавателни съдове, допълнете собственото си оборудване и се оставете да лудувате по водата!

Един плавателен съд се нуждае от висококачествени резервни части и работни течности. В края на краищата, една занемарена машина, която отдавна иска основен ремонт на двигателя или смяна на маслото, няма да ви се отплати с пълноценна работа във водата. Ето защо сме подготвили широка гама от компоненти (включително ротори, турбини, уплътнения, стартери и колянови валове) и течности, с които ще приведете водния си скутер в перфектно състояние. Вижте какво сме подготвили за вас, завършете поръчката си и се наслаждавайте на своя водомотор в изправност на любимия си воден басейн.