check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 660215

Стягач за лагери и зъбни колела Kukko за скоростни кутии - 147947

468,79 € с ДДС

Стягач за лагери и зъбни колела Kukko за скоростни кутии

Производител:
Код на производителя:
147947
Общо описание
  • Стягач за лагери и зъбни колела Kukko с изключително тънки, здрави специални куки и допълнителна скоба за закрепване на куките към демонтирания детайл.
  • Особено за използване при плътно монтирани зъбни колела и сачмени лагери, където не може да се използва стандартен изтеглящ механизъм.
  • Производител: KUKKO
  • KUKKO е германска семейна компания, основана през 1919 г. в Хилден. Тя доставя множество изтеглящи устройства, но също така и напълно нови решения за механиците по целия свят. Тя е типичен представител на старата школа на производителите на инструменти, при която от значение е не само изработката на инструмента, но преди всичко идеята за технически решения, които да улеснят работата на механика.
  • В момента в KUKKO работят 80 души. Компанията се управлява от Михаел Клайнбонгарц, който е вече четвъртото поколение на семейство Клайнбонгарц, работещо в компанията. Плъзгачите KUKKO се разпространяват в 100 държави по света и представляват най-високо качество на изработка и избор на материали за производство.