check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B

Превозни средства SSV/UTV

SSV, бъгита и ATV са машини, които осигуряват страхотно вълнение извън пътя. За пълно удоволствие от карането и високо ниво на безопасност сме подготвили за вас широка гама от офроуд части, облекло и аксесоари.

Най-популярни продукти

Всеки, който поне веднъж е карал офроуд, знае колко непредсказуем е този спорт. Падания, камъни, излитащи изпод колелата на други мотоциклети, и стъпенки, които се впиват в крака след всяко приземяване на несигурна земя - това са само част от опасностите, с които трябва да се справят обувките за крос/ендуро мотоциклети. Добрите кросови ботуши трябва да предпазват глезенната става от навяхвания и изкълчвания, да имат подметка, която позволява краката да се опират сигурно на стелките, и да са ергономично проектирани, така че работата с лостовете за смяна на предавките и спирачките да не представлява никакъв проблем. Разбира се, ботушите за мотоциклети ендуро и крос са свързани не само с безопасността, но и с комфорта при носене. Когато избирате ботуши за мотоциклети ендуро/крос, обърнете внимание на прилягането към крака, системата за вентилация и вида на материала, използван от вътрешната страна. Не забравяйте и за стила! Ботушите за крос/ендуро трябва да изглеждат добре. Какъвто и да е вашият гардероб за мотоциклети и офроуд, със сигурност ще намерите подходящите крос/ендуро обувки. Производителите се конкурират не само по отношение на качеството на използваните материали и иновативните решения, но и по отношение на дизайна и цветовите версии на крос/ендуро ботушите. Ярки цветове, приглушени винтидж тонове или може би класическо черно с хромирани катарами? По отношение на избора обувките за крос и ендуро надхвърлят всички очаквания.

Карате ли офроуд? Трябва да се снабдите с добро ендуро облекло, което ще ви осигури комфорт и безопасност, докато ви е горещо. Когато избирате ендуро облекло, обърнете внимание на няколко фактора, включително комфорт, дизайн и качество на изработката. Все пак не трябва да забравяте, че ендуро или кросовите дрехи трябва преди всичко да свеждат до минимум нараняванията при падане или провиране през храсталаците, доколкото това е възможно. Ето защо, когато търсите мечтаните елементи за ендуро облекло, обърнете внимание на сертификатите и материалите на протекторите/защитите в буферите, наколенките, ортезите, броните и т.н. Не забравяйте, че кросовите дрехи не са само протектори, но и ръкавици, блузи, панталони и якета. В техния случай можете да се развихрите със стила си и да съчетаете определени елементи от облеклото с мотоциклета си, например. Облеклата за ендуро/крос винаги са изненадвали със своите цветови комбинации и дизайн, което ги отличава от дрехите за мотоциклети, предназначени за асфалтови пътища или дълги разстояния. Кроскрос облеклото ви позволява да изразите 100% от характера си и да се откроявате на мотокрос пистата или в полето с уникален външен вид - с нашите дрехи ще направите впечатление! Ще намерите крос и ендуро облекло от редица известни производители като Fox, Leatt и Thor.

Очила за мотоциклет

Очилата за кръст са важна част от оборудването за всеки, който се отправя извън утъпкания път към офроуд след пожар. Те осигуряват едновременно безопасност и комфорт при каране извън пътя. Очилата за ендуро трябва да имат устойчив на надраскване визьор и откъсваща се приставка, която възстановява пълната видимост за част от секундата - не можем да си представим състезание без тях! Ще оцените и добрата херметичност на очилата за крос, когато карате в трудни условия. Формата на рамката и уплътняващата пяна свеждат до минимум натиска и ограничават навлизането на прах под очилата. Когато избирате мечтаните очила за ендуро, обърнете внимание и на каишката. Тя трябва да е здрава и да има силиконово покритие, за да гарантира, че очилата за крос/ендуро ще останат стабилно на каската ви.

Отивате на офроуд или на пистата за мотокрос? Нуждаете се от здрава каска за крос-кънтри, която да предлага високо ниво на безопасност и комфорт при каране. Добрите каски за корс се характеризират с ниско тегло, ефективна вентилационна система и прилична конструкция (напр. многослойна черупка от различни влакна). Нещо повече, каските за крос и ендуро трябва да имат козирка, която да предпазва от слънцето и камъните, летящи изпод колелата на други мотоциклети, като по този начин повишава безопасността при каране. Когато избирате мечтаната ендуро/крос каска, обърнете внимание и на закопчаването. Много от нас не могат да си представят карането извън пътя без DD закопчалка - за щастие това е много популярно решение. Като цяло крос каските са не само за стил, който да ви накара да се откроявате на полето и на мотокрос трасето, но преди всичко за безопасност и комфорт при каране извън утъпканите пътища.

Термоактивно бельо

От няколко години термобельото набира популярност сред офроуд мотоциклетистите. Първоначално производителите насочиха продуктите си към тези, които излизат на пътя в по-студено време, но с течение на времето на пазара започна да се появява термобельо, което увеличава топлинния комфорт дори в летните горещини. В днешно време термобельото е усъвършенстван продукт, който е незаменим първи слой от екипировката на мотоциклета - както за кросови и ендуро състезатели, така и за шосейни мотоциклетисти. Термобельото ефективно изтласква влагата навън, което в комбинация с вентилационните зони и безшевната конструкция осигурява високо ниво на комфорт, независимо от терена или темпото на каране. Нещо повече, когато отивате на ендуро излет, термобельото се съчетава добре с други дейности, така че ще можете уверено да отидете на трекинг или катерене, без да се преобличате. От друга страна, термобельото е незаменима екипировка при каране на ски или сноуборд, особено комплектите, изработени от мериносова вълна.

Кръстните протектори са от съществено значение, ако искате да се върнете невредими от офроуд екскурзия и да продължите да се занимавате с офроуд. Протектори, ортези, буфери, стабилизатори на врата и брони - изборът на кръстни протектори е огромен, което означава, че има и много начини за повишаване на безопасността. Най-популярни са ендуро протекторите на марки като Fox, Leatt и Acerbis. Когато избирате протектори за крос, обърнете внимание на сертификацията на протекторите, системата за вентилация и качеството на изработката. Не забравяйте, че колкото по-силно карате и колкото по-впечатляващи са действията, които извършвате на мотокрос трасето, толкова повече трябва да се въоръжавате и да посягате към крос протектори от по-висок клас. Допълнителни критерии при покупката на ендуро протектори са системите за закрепване и външният вид. Както и при другите елементи за крос/ендуро защита (напр. каски и ботуши), крос протекторите също имат феноменален стил и разнообразни цветови версии.

Buggy, SSV и UTV са превозни средства, които ни предоставят огромно удоволствие от шофирането в терена. Независимо от марката на вашия SSV, UTV или buggy, който заема гаража ви, може да ви е полезно допълнително оборудване - с него ще можете да адаптирате машината си за работа, движение в конкретен терен или участие в състезания. В нашето предложение ще намерите, сред другото, багажни чанти, системи за сигурностни колани, допълнителни брони и покриви, монтажи за стартови номера и знамена, огледала, прозорци и дръжки за оръжие. Не се колебайте и подгответе с нас вашия SSV, UTV или buggy за приключения във всеки терен.

Ако очаквате огромни емоции на терен, вашата машина трябва да бъде в перфектно техническо състояние - без това вашето UTV, SSV или buggy няма да могат да се справят в изискващите условия. В нашата оферта ще намерите резервни и експлоатационни части от най-добрите производители на пазара. Части за двигателя (включително бутала, клапани и запалителни свещи), спирачки, елементи на шасито (включително волани, полуоси и дистанционни колела) и подкомпоненти на окачването са само част от това, което ще намерите в нашия магазин за превозни средства от типа SSV, UTV и buggy. Грижете се за вашата сигурност и комфорт извън утъпканите пътеки с нас.