Меню

за СПОРТa

Бързи завои и още по-бързи прави - това също ни харесва! За всички почитатели на спортното каране сме подготвили оферта, в която те ще намерят всичко за себе си и за своя мотоциклет.

Най-популярни продукти

Високоскоростни винили на планински серпентини? Пътуване до пистата за състезания? Ако притежавате спортен мотоциклет, ще се сблъскате с много ситуации, в които здравото облекло за мотоциклет ще ви бъде от полза. Облеклото за спортен мотоциклет трябва да бъде здраво, удобно и най-вече безопасно. Сертифицирани протектори, протектор за гърба, плъзгачи или дебела естествена кожа са само началото. Съвременното спортно облекло за мотоциклет се отличава и с арамидни влакна, многофункционални мембрани и двойни или тройни шевове. Такава комбинация превръща костюма за мотоциклет или коженото спортно яке в облекло, което гарантира осезаема защита при шлайфане и замърсяване, за каквато никой мотоциклетист не мечтае.

Обувките за спортен мотоциклет трябва да са леки, издръжливи и безопасни. В края на краищата, именно на тези машини достигаме най-високите скорости и следователно сме изправени пред най-голяма опасност по време на изтърване. Когато избирате ботуши за спортен мотоциклет, не забравяйте да проверите дали те имат сертифицирани протектори и плъзгачи, които предпазват краката и подбедриците от удар и други последствия от падане. Препоръчително е да избирате модели, изработени от дебела естествена кожа или модерни синтетични материали. Какъвто и да е материалът, комфортът ви определено ще бъде повишен от напълно водоустойчивата и нехлъзгаща се подметка. Отивате на по-дълго пътуване със спортните си обувки? Не забравяйте да се снабдите със спортни ботуши за мотоциклет, които съхнат бързо и гарантират добра циркулация на въздуха.

Раницата за мотоциклет е незаменим аксесоар, който трябва да присъства в гардероба на всеки почитател на моторите. Тя има транспортна функция (можете да носите лаптопа, фотоапарата и документите си ежедневно и да поберете удобен комплект инструменти или провизии, когато сте на път), но някои модели раници за мотор предлагат много повече. Сертифициран протектор за гърба за по-голяма безопасност в случай на падане или камилбак, за да не ви се налага да спирате за зареждане, превъзхождат класическите раници по функционалност. Сами можете да се убедите, че раницата за мотоциклет е конкретно удобство при карането на едноколесен велосипед. Нещо повече, тя може ефективно да допълни мотоциклетната ви визия! Като я вземете със себе си в града, ще подчертаете любовта си към мотоциклетите.

Спортните мотоциклети обикновено са подложени на удари на пътя. Нищо чудно, все пак те са създадени, за да доставят на водача солидна доза вълнение! Но не забравяйте, че бързото каране, вълнуващото ускорение и бързата смяна на темпото натоварват много двигателя, окачването, спирачките и другите системи на вашата машина. Ето защо си струва да избирате части за мотоциклети с високо качество и от доказан източник. В Gmoto ще намерите спортни части за мотоциклети от реномирани производители, които ще ви позволят да разперите криле както на пътя, така и на състезателната писта. Като избирате да купувате части за мотоциклет от признати марки, вие си осигурявате безопасност, комфорт и удоволствие. В края на краищата, никой от нас не обича, когато машината се повреди по време на дългоочаквано пътуване или по време на ден на пистата, когато не можем да подобрим представянето си и вместо това сме принудени да се занимаваме с мотоциклета в падока.

Гумите са единствената точка на контакт между мотоциклета и пътя. Това е най-добрият аргумент за факта, че те трябва да са висококачествени, във възможно най-добро състояние и максимално подходящи за условията, в които карате. Гумите за спортен мотоциклет са наистина широка категория. Ще намерите гуми за спортен мотоциклет за състезателна писта (без хомологация) и хомологирани модели за обществени пътища. Гумите за спортен мотоциклет трябва да са леки (колкото по-леко е теглото, толкова по-ниско е съпротивлението при търкаляне), издръжливи (подходящата смес осигурява издръжливост при много големи натоварвания) и да имат протектор, който осигурява отлично оттичане на водата (така че да получите максимално сцепление на мокро). Нещо повече, конструкцията на една спортна гума за мотоциклет трябва да гарантира стабилна траектория при пълно сгъване и технология, която позволява бърз пробег. Ще намерите спортни гуми за мотоциклети от гами, включващи Dunlop, Pirelli, Continental, Bridgestone и Michelin.

Аксесоарите за мотоциклети ще повишат удоволствието от карането, безопасността и комфорта ви. Те улесняват пътуването (напр. държач за телефон и навигация или практична чанта за резервоара за гориво, т.нар. tankbag), намаляват риска от кражба (напр. заключване на спирачния диск с аларма, котва против кражба или верига против кражба) и помагат да запазите мотоциклета си чист (напр. покривало за мотоциклет). И това е само началото! В нашия магазин ще откриете аксесоари за вашия спортен мотоциклет от много други категории, включително предпазни подложки, домофони и тренировъчни джаджи за подобряване на представянето ви на състезателната писта.

Гаражни продукти

Обслужването на спортен мотоциклет след пътуване до състезателната писта или динамично пътуване по планинските серпентини е въпрос, който не можете да пренебрегнете. В края на краищата става дума за вашата безопасност и за удоволствието, което очаквате при следващите излети. Полезните гаражни продукти за собствениците на спортни мотоциклети включват стойка за люлеещо се рамо или колело, адаптери/ролки и одеяла за затопляне на гуми, за да запазите гумите си топли по време на деня на пистата. Не забравяйте и инструментите и аксесоарите за работилницата, с които ще извършвате сервизното обслужване и ремонта на неизправностите. Спортният мотоциклет е комбинация от адреналин, ускорение и скорост. Направете така, че използването му да е безопасно и приятно.

Lifestyle - Casual - всекидневно облекло

Искате ли да подчертаете мотоциклетния си талант всеки ден? Ние също! Събрахме голям набор от ежедневни мотоциклетни облекла, за да гарантираме, че миризмата на горяща гума и бензин ще се носи от гардероба ви. Тениски, суитчъри и шапки за мотоциклети са само няколко примера за аксесоари за истинския бензинджия!

Спортната каска за мотоциклет трябва да е безопасна, удобна и лека. Какви критерии трябва да използвате, за да се ориентирате при покупка? Много зависи от това къде ще използвате най-често каската си за мотоциклет. Ако отивате на състезателната писта, изберете черупки от висок клас, за да сте сигурни, че главата ви е защитена на възможно най-високо ниво (същото важи и за облеклото, ботушите и ръкавиците за мотоциклет). Ако избирате мотоциклетна каска за обществени пътища, обърнете внимание на звукоизолацията, теглото (колкото по-лека е черупката, толкова по-малко се уморява вратът) и комфорта при носене. Разбира се, не пренебрегвайте безопасността. Безопасността винаги трябва да е на възможно най-високо ниво, независимо къде карате.

Термоактивното бельо ще се погрижи за вашия топлинен комфорт. В по-студените дни то ефективно ще затопли тялото ви (особено моделите от мериносова вълна), а в горещините ще намали температурата до тялото ви с до 1 градус по Целзий. Термобельото за мотоциклетизъм означава и по-малък риск от протриване (благодарение на безшевната конструкция) и по-голяма свежест (сребърните йони и други решения свеждат до минимум развитието на бактериите, отговорни за неприятните миризми). Нещо повече, термобельото е подходящо и за други дейности, като трекинг, каране на ски/сноуборд или бягане, така че ще можете да го използвате през цялата година.

Дали спортните мотоциклети са създадени за пътуване? Не, но това не означава, че не можете да ги вземете на по-дълго пътуване! За мотоциклетистите, които обичат да навъртат километри, докато поддържат динамично темпо, разработихме гама от багаж за мотоциклети, пригоден за спортни мотоциклети. Багажът за спортен мотоциклет се характеризира с ниско тегло, аеродинамичен дизайн за намаляване на въздушното съпротивление и висока функционалност. В нашата гама ще намерите, наред с други неща, странични куфари, чанти за резервоара за гориво (tankbag) и чанти за пътническата седалка. Разгледайте какво сме подготвили за вас и тръгнете на път!

Спортните ръкавици за мотоциклети трябва да се характеризират с високо ниво на безопасност, удобство при носене и отлична ергономичност. Бързата работа с лоста, пълното усещане за мотоциклет и подходящата защита на ръцете в случай на падане са неща, без които бързото каране е изключено. Спортните ръкавици за мотоциклети са също така стил, който ви кара да се откроявате на пътя, и най-съвременни решения, които ви въвеждат в света на иновативните материали и технологии. Изберете любимите си спортни ръкавици за мотоциклет и изпитайте прилив на адреналин по обществените пътища или на състезателната писта.

Заглушители

Уведомете целия квартал, че тръгвате на път! Спортният шумозаглушител за мотоциклет ще ви позволи да увеличите производителността на двигателя и да получите звука, за който винаги сте мечтали. Нещо повече, един шумозаглушител за мотоциклет ще ви позволи да подобрите външния вид на вашата спортна машина. В нашия асортимент ще намерите шумозаглушители за мотоциклети от марки като IXIL, Dominator, LeoVince, Arai и Akrapovic. Накратко, имате от какво да избирате! Придайте на мотоциклета си чистокръвен характер и се чуваме с вас на пътя.