Меню

Скутер заснежен

Обичате ли да лудувате в снега? Ние също! Събрахме набор от части, облекло и аксесоари, за да гарантираме, че никакви условия няма да бъдат предизвикателство за вас.

Най-популярни продукти

Обичате ли да карате моторни шейни? Не забравяйте за безопасността си! Каската за снегоходки ще предпази главата ви в случай на падане или сблъсък с природата, както и ще направи пътуването ви по-комфортно. Моделите, оборудвани със защитна яка и специално предно стъкло за намаляване на изгорелите газове, определено са задължителни при каране в тежки метеорологични условия. Разгледайте нашата гама от каски за моторни шейни (имаме черупки от Leatt, Fox и Airoh и др.), изберете любимия си модел и се отдайте на бялата лудост!

Зимно облекло

Зимното облекло за моторни шейни ще преобрази преживяването ви при каране на моторни шейни. Специално разработените якета, панталони и зимни костюми ще повишат топлинния комфорт и ще намалят проникването на сняг или дъжд във вътрешните слоеве на дрехата. Модерните мембрани, удължените ръкави, шнуровете и свалящите се изолации работят добре дори при най-ниски температури. Разгледайте нашата гама от зимни облекла за снегоходки и се развихрете в снега с комфорт, както никога досега!

Предпазни очила

Очилата за моторни шейни ще ви осигурят адекватна защита на очите, добра видимост и подходящ топлинен комфорт. В края на краищата, никой, който обича да лудува в снега, няма да се чувства като примижаващ, докато кара в красива природна среда. В нашия асортимент ще намерите очила за моторни шейни от Leatt, Just1, Leoshi, Progrip и Thor, наред с други. Накратко, самият каймак на производителите на този тип аксесоари. Изберете любимия си модел, запалете моторната шейна и тръгнете по любимия си маршрут!

Протекторите за моторни шейни са най-лесният начин да се възстановите от всяко падане, когато карате моторна шейна в бял прах. Лактите, вратът, коленете, гърдите, гърбът или опашната кост са само някои от частите на тялото ви, които ще ви благодарят, че сте инвестирали в качествени протектори. Събрали сме за вас широка гама от протектори за снегоходки от най-добрите производители. Leatt, Pod, Progrip, Polisport и Thor са само началото. Съберете комплект протектори, изберете място с най-добрата пудра и се отдайте на бялата лудост!

Раницата за снегоходки е абсолютно задължителна, ако тръгвате по дълъг маршрут или планирате да прекарате няколко часа в игра в белия прах. В нея ще можете да съхранявате резервни ръкавици, термос с топъл чай, закуски и набор от основни инструменти - неща, които винаги трябва да са ви под ръка, когато карате снегоходки. Нашият асортимент включва раници за снегоходки от Thor, Oxford, Rebelhorn, Shad и SW-Motech, както и от други производители. Изберете най-добрия модел раница и тръгнете по пътеката. Надяваме се, че ще я запомните за дълго време!

Аксесоарите за моторни шейни ще ви позволят както да увеличите комфорта на вашето пътуване (включително предпазители за ръце и нагреватели/ръкавици, подгряващи постелки за дивана, защитни стъкла и дръжки за пътниците), така и да съхраните машината си по време на летния престой (включително покривала за моторни шейни). Ако тръгвате на по-дълъг маршрут или обичате да носите неща, които невинаги ще се поберат в раница, си струва да оборудвате снегомобила си и с водоустойчиви чанти и други аксесоари за багаж. Разгледайте нашата гама от аксесоари за моторни шейни и се впуснете в приключения!

Термоактивно бельо

Когато карате в трудни метеорологични условия, всеки слой от облеклото играе важна роля. Ниските температури, обилният снеговалеж и поривистият вятър са само част от явленията, с които ще се сблъскате зад волана на вашия снегорин. Термобельото ще ви гарантира топлина, регулиране на телесната температура и ефективно отвеждане на потта, което ще се изрази в комфорт при каране. Нещо повече, безшевната конструкция и модерните материали ще сведат до минимум риска от протриване и неприятни миризми. Разгледайте нашата гама от термобельо за каране на снегоходки от реномирани производители (включително Adrenaline, Brubeck, RL и Leoshi) и посрещнете зимата!

Динамично ускорение, максимална скорост и рязко завиване. Ако това ви харесва в карането на моторна шейна, трябва да я поддържате в безупречно техническо състояние. Подготвили сме ви богат асортимент от части (включително релси, маслени филтри, стартери, колянови валове и електрически компоненти), за да можете да извършите всеки ремонт и обслужване на вашата машина. Вижте какво сме подготвили за вас, завършете поръчката си и тръгнете по любимия си маршрут. Адреналинът вече е там и ви очаква!