Меню

Скутер - Мотопед

Започвате приключението си с мотоциклет? Пътувате ли до работа или до университета всеки ден? Тук ще намерите всичко, от което се нуждае всеки собственик на скутер или мотопед!

Най-популярни продукти

Нека си признаем: карането на скутер или мотопед с обикновени ботуши не е сред най-отговорните неща, които можете да направите зад волана на мотоциклет. Ботушите за мотоциклет, проектирани с оглед на малките литрови едноколесни, не само ще предпазят краката ви, но и ще са удобни и ще изглеждат страхотно! Можете да изберете маратонки, ниски спортни ботуши или трапери с военен привкус. Каквито и ботуши за мотоциклет да изберете, ще бъдете сигурни, че сте направили добра инвестиция във вашата безопасност, комфорт и стил!

Облеклото за мотоциклет е най-лесният начин да увеличите комфорта и безопасността си при каране на скутер или мотопед. Можете да избирате от стотици кожени и текстилни якета, панталони и ризи за мотоциклети, създавайки уникален външен вид, който ще носите всеки ден с усмивка на лицето! По време на пътуването си до работа или училище ще оцените водоустойчивите мембрани, издръжливите протектори и стила, който ще ви накара да се почувствате като истински мотоциклетист. Разгледайте нашата селекция от мотоциклетни облекла за скутери и мотопеди и забравете за карането в обикновени дрехи!

Раницата за мотоциклет за вашия скутер или мотопед е аксесоар, който ще направи живота ви в града и пътуването на къси разстояния много по-лесни. В нея можете да съхранявате лаптопа си, документите, фотоапарата, нещата за един ден извън града, ежедневните покупки и всичко останало, което носите на своя едноколесен мотоциклет всеки ден. Раницата за мотоциклет е и инвестиция в уникален стил. Като се появите с нея на работа или в училище, ще покажете, че мотоциклетите са вашата страст. Изберете една от раниците за мотоциклет за вашия скутер или мотопед и тръгнете да покорявате града!

Скутерите и мотопедите са най-използваният вид едноколесни превозни средства по полските пътища. Това не е изненадващо: те не пушат много, леки са за каране, а ремонтът и обслужването им не изяждат лъвския пай от заплатата ви. Частите за мотоциклети за скутери и мотопеди, които ще намерите в Gmoto, са гаранция, че ежедневното ви пътуване до работа и пътуванията извън града през уикенда няма да бъдат свързани с неочаквани повреди, които да провалят плановете ви. Нещо повече, в нашата оферта ще намерите тунинг части за повишаване на производителността на вашия скутер или мотопед.

Гумата е единствената част от скутера/мотопеда, която влиза в пряк контакт с пътя. Ето защо е толкова важно гумите за мотоциклет на вашата машина да са в безупречно състояние. Без значение колко бърз е вашият скутер или мотопед, не бива да забравяте да ги сменяте редовно и да ги третирате правилно по време на зазимяването (по време на дълъг престой могат да се появят деформации). Качествената мото гума за вашия скутер/мопед ще ви осигури правилно сцепление, кратък спирачен път и подходящо сцепление на мокра настилка. Разгледайте нашите гуми за мотоциклети за скутери и мотопеди и си гарантирайте безопасност на пътя!

Аксесоарите за скутери и мотопеди са лесен начин да направите карането на едноколесния си велосипед по-удобно и по-безопасно. Държач за телефон или навигация, накрайници за кормилото, отопляеми ръкохватки и покривала за седалките, както и устройства против кражба са само началото на списъка с аксесоари, които можете да монтирате на машината си. Приспособете своя скутер или мотопед за ежедневно пътуване до работа и за пътувания извън града през уикенда и тръгнете на път!

Гаражни продукти

Скутерите и мотопедите, както и по-големите мотоциклети, се нуждаят от редовно обслужване и ремонт. Без подходящо оборудван гараж няма да можете да смените маслото на двигателя или изгорялата крушка, да не говорим за големи ремонти, които включват разглобяване на двигателя, спирачките или окачването. Добра идея е да имате под ръка набор от основни инструменти (можете да ги сглобите сами или да изберете някой от готовите комплекти, които се предлагат в нашия магазин), за да ви помогнат да поддържате скутера или мотопеда си в добро състояние както през зимата, така и при пътувания или ежедневна употреба.

Lifestyle - Casual - всекидневно облекло

Искате ли всеки ден да показвате уменията си на мотоциклетист? Няма по-добър начин от ежедневното мотоциклетно облекло! Тук ще намерите, наред с други неща, тениски, суитчъри, ризи и шапки с мотив на мотоциклет от най-добрите марки в света на мотоциклетизма. Можете да избирате от стотици продукти на производители като Fox, Diverse, Davca, Broger и VR46. Изберете любимата си тениска, създайте си мотоциклетна визия и направете впечатление, където и да отидете!

Общи продукти

Търсите части за ремонт на своя скутер или мотопед? А може би искате да подобрите производителността на вашия петдесет и пет, за да се насладите на по-добро ускорение и по-висока максимална скорост? В Gmoto ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да използвате своя едноколесен мотоциклет с усмивка на лице. Разгледайте нашата широка гама от части за мотоциклети, аксесоари и химия за начално ниво на едноколесни велосипеди и скутери.

Мотоциклетната каска за скутер или мотопед трябва да отговаря на същите изисквания като каската за пълноценен едноколесен велосипед. Безопасността и комфортът са от съществено значение, независимо от капацитета или мощността на машината, която притежавате. Не забравяйте да не подценявате безопасността си, когато пътувате до работа или училище. Това е въпрос, за който си струва да се погрижите, дори когато дестинацията е на една ръка разстояние. В града и на по-кратки разстояния добре работят отворените и челюстни каски, тъй като те предлагат отлична вентилация и комфорт при носене благодарение на отворената си конструкция (или възможността за повдигане на челюстта).

Кой казва, че не може да се пътува със скутер или мотопед? Познаваме хора, които са обиколили света с петдесетте си години, така че нищо не ви пречи да направите същото! Препоръчително е да се подготвите добре за подобно начинание и да оборудвате мотора си с багаж за мотоциклет, за да пренасяте безопасно и удобно цялото си оборудване. Централен куфар, странични куфари, чанти за мотоциклет, чанти на колела или панерчета? Има много възможности за избор, които ви позволяват да се опаковате добре за всяко пътуване. Подгответе своя скутер или мотопед и се отправете на пътешествие, което ще помните години наред.

Когато карате скутер или мотопед, е добре да се погрижите за правилната защита на ръцете си. Когато паднем, с тях рефлекторно се опитваме да намалим инерцията на удара с настилката, така че ръкавиците за мотоциклети са задължителни, когато седнете зад волана на едноколесен скутер. Ръкавиците за мотоциклет също така ще ви позволят да увеличите комфорта (включително да предпазите ръцете си от студ, дъжд и ожулвания) и удоволствието (да усетите по-добре машината си) от пътуването със скутер или мотопед. Разгледайте нашите предложения за ръкавици за мотоциклет и излезте в града!