check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 651206

Предно стъкло на мотоциклет Puig Racing силно затъмнено - 3827F

174,77 € с ДДС

Продуктът е наличен по специална поръчка. Срокът на доставка може да се забави с 21 дни. Връщането не е възможно.

Предно стъкло на мотоциклет Puig Racing силно затъмнено

Производител:
Код на производителя:
3827F
Цвят:
mocno przyciemniany
Материал:
akryl
Съвместимост с превозното средство:
Посветен продукт
Общо описание
  • Предно стъкло за мотоциклет PUIG.
  • Продуктите на PUIG са изработени от най-висококачествени материали и с изключителна прецизност. Повечето предни стъкла са предназначени за конкретни модели мотоциклети. Моля, вижте раздела "Технически данни" за подробна техническа информация.
  • Предните стъкла за мотоциклети са одобрен детайл. Производителят е получил съответните сертификати. Подробности: таб "Хомологация за".
  • Включени са всички необходими монтажни компоненти (някои модели мотоциклети не изискват монтажни компоненти, като в този случай производителят опакова самото предно стъкло).
  • В раздела "Приложения" ще намерите инструкциите за монтаж, които също са включени в комплекта на продукта.
  • Цветът е посочен в наименованието на продукта.
  • Производител: PUIG
  • PUIG е голяма компания, произвеждаща безброй аксесоари за каросерията на мотоциклети и скутери. Подобно на много други компании в този сектор, PUIG е създадена въз основа на опита, натрупан от състезанията. Историята на компанията започва през 1964 г. Тогава PUIG започва да произвежда обтекатели и предни стъкла за VESPA и DERBI. За кратко време производственият капацитет нараства значително и PUIG се превръща в сериозен доставчик на други компоненти на каросерията (основно предни стъкла) за много други модели мотоциклети. От 2002 г. PUIG става активен спонсор на състезателите от MOTO GP, където започва да трупа нов опит в аеродинамиката на водещите си продукти. Седалището на компанията се намира в Гранолерс, близо до Барселона. От 2012 г. PUIG разполага със склад за дистрибуция в Орландо, откъдето снабдява пазара с продукти за клиенти в САЩ и Канада.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 4 мотоциклети.