Меню

за Олдтаймер

Когато миризмата на бензин се смеси с аромата на дългите вечери в гаража, тогава знаем, че си имаме работа с истински ентусиаст на старите мотоциклети. Търсите боклуци за своя старец? Намираш се на правилното място!

Най-популярни продукти

Офицерски, ловджийски, военни ботуши... Разполагаме с много модели ботуши за мотоциклети, с които ще изглеждате добре в класическия си стил! В допълнение към оригиналния си стил те ще ви осигурят правилна защита на краката и подбедриците, ще ви предпазят от дъжд и студ и ще ви гарантират комфорт при каране в горещо време. Разгледайте нашата гама от ботуши за мотоциклет за вашия олдтаймер, изберете любимия си стил и материал (препоръчваме ви комбинация от класическа естествена кожа и модерна мембрана) и се впуснете в приключение с вашия класик!

Заслужава си да изглеждате добре на класическия модел. Облеклото за мотоциклет ще ви позволи да създадете хармоничен дует с машината си, връщайки ви към старите времена. Нещо повече, приличното мотоциклетно облекло ще гарантира вашата безопасност и комфорт на пътя и извън него, позволявайки ви свободно да изследвате всеки район. Ще намерите както облекла за мотоциклети в ретро стил, така и предложения с по-модерен вид. Каквото и да изберете, можете да разчитате на висококачествена изработка и иновативни материали, които да ви защитят.

Потегляте ли на път с вашия класически автомобил? Или сте един от онези ентусиасти, които всеки ден пътуват до работа и изпълняват други задачи в града с вашия олдтаймер? И в двата случая се нуждаете от добра раница за мотоциклет. В нея можете да приберете лаптопа си, фотоапарата, екипировката за пътуване през уикенда и други дребни предмети, които е полезно да имате под ръка. Някои модели раници за мотоциклет ще ви позволят и да повишите безопасността си при каране. Вшитият в задната част протектор за гърба ще ви предпази в случай на падане. Разгледайте нашите предложения за раници за мотоциклети и намерете модел, който ще бъде с вас всеки ден.

Подготвяте своя класически автомобил за рали, пътуване или сезон? Тогава ви трябват качествени части за мотоциклет, които няма да ви подведат на пътя! В Gmoto ще намерите резервни, експлоатационни и допълнителни части за стари мотоциклети (включително и за тези, произведени по времето на комунизма). Нуждаете се от ново запалване за вашия WSK? Няма проблем! Или може би имате заклещен цилиндър във вашия Simson? Няма проблем! Разгледайте нашия асортимент от части за мотоциклети, подгответе своя олдтаймер и забравете за повредите по пътя.

Гумите са единствената част от вашия класически автомобил, която влиза в пряк контакт с пътя. Независимо дали сте собственик на стар мотоциклет за изпитания или на младеж, който се движи по пътищата, трябва да се снабдите с добри гуми за мотоциклет. Те ще ви осигурят нужното сцепление и сцепление на мокра настилка, като по този начин ще издигнат удоволствието ви от карането на следващото ниво. Нещо повече, гумите за мотоциклети ще придадат на машината ви уникален вид, връщайки я към епохата, в която е била произведена. Разгледайте нашата гама от гуми за мотоциклети и изведете своята класическа машина на пътя!

Отопляеми ръкохватки, огледала с мигачи, предпазители за ръце... Има много аксесоари за мотоциклети, от които може да се нуждаете за вашия класически мотоциклет. Те са полезни, независимо дали сте на път или на ежедневна разходка, превръщайки вашия старомоден или младомоден мотоциклет в перфектно настроена машина за изминатите километри. Разгледайте нашата гама от аксесоари за мотоциклети и оборудвайте своя класически мотоциклет с продуктите, които винаги са ви липсвали и за които сте мечтали.

Гаражни продукти

Старите мотоциклети се характеризират с това, че изискват много внимание от страна на собствениците си. Ремонтът, обслужването и подмяната на частите са дейности, които се извършват при тях много по-често, отколкото при новите мотоциклети. Искате ли да се грижите за своя класически мотоциклет по удобен и безпроблемен начин? Нуждаете се от добре оборудвана работилница! Ключове, крикове, химикали за мотоциклети или специализирани инструменти са само началото. Разгледайте нашата гама от гаражни продукти и подгответе работилницата си за всеки ремонт!

Lifestyle - Casual - всекидневно облекло

Искате да покажете, че класиката е ваша страст? Няма по-лесен начин от тениска или суитчър с логото на производител с дълга история! В Gmoto ще намерите ежедневни дрехи с мотив на мотоциклет от различни епохи (например тениски с логото на Junak, WSK и Simson, шапки, чорапи и други елементи от облеклото), с които всеки, който ви срещне, ще разбере, че сте запалени по старите мотоциклети. Разгледайте нашите предложения за ежедневни мотоциклетни облекла и покажете на света, че обичате класическите едноколесни мотоциклети.

Общи продукти

В Gmoto ще откриете широка гама от части (включително гуми, части за двигателя, спирачки, компоненти на окачването и т.н.), дрехи и каски (включително панталони, якета, ботуши, ризи за мотоциклети, ежедневни дрехи и т.н.), аксесоари (включително раници, аксесоари за багаж, аксесоари за пътуване) и инструменти за класически мотоциклети. Разгледайте нашата гама, оборудвайте себе си и своя класически мотоциклет с всичко необходимо и тръгнете на път. Пътят ви очаква!

Когато пътувате с класически автомобил, си струва да се погрижите за безопасността си. Каската за мотоциклет не само ще защити главата ви в случай на падане, но и ще ви гарантира добър стил и високо ниво на комфорт. При олдтаймер най-добре ще се справят интегралните или отворените каски с ретро дизайн. Собствениците на наистина стари машини със сигурност ще се заинтересуват от мотоциклетни каски във военен стил, които ще допълнят екипировката на ралита и други срещи на любители на стари мотоциклети. Разгледайте нашата гама от мотоциклетни каски за класически мотоциклети и тръгнете на път със стил!

Термоактивно бельо

Независимо от сезона, местоположението и условията, при които обичате да карате класическия си мотоциклет, ще ви бъде полезно да имате термобельо за мотоциклета си. В горещо време то ще поддържа тялото ви хладно (някои модели гарантират намаляване на телесната температура с до 1 градус по Целзий), докато при ниски температури и проливен дъжд то ще осигури оптимален топлинен комфорт. Обичате ли да карате олдтаймер извън сезона или при екстремни метеорологични условия? Термобельото за мотоциклетисти от мериносова вълна е за вас! Разгледайте нашите предложения за термобельо и се погрижете за комфорта си, докато карате мотоциклета си.

Само вие, вашият класически автомобил и пътят. Красива визия, нали? Пътуването с олдтаймер безспорно има своя чар, така че изобщо не ни учудва, че искате да тръгнете на път. Резервните части, инструментите и други задължителни предмети при пътуване с класически мотоциклет е най-добре да се пренасят в багаж за мотоциклет, който е проектиран с оглед на старите мотоциклети. Тук ще намерите странични панерчета, куфари (странични и централни), ролбагове и чанти за резервоари, както и други аксесоари за багаж за стари мотори. Изберете своя багаж за мотоциклет и тръгнете на път!

Ръцете са една от частите на тялото, които са най-силно засегнати при каране на мотоциклет. Проливният дъжд, поривите на студен вятър или високата скорост няма да ги пощадят. Нещо повече, ръцете са изложени не само на неблагоприятни метеорологични условия и хипотермия, но и на умора и сериозни наранявания при падане. Ето защо е толкова важно да изберете прилични ръкавици за класически мотоциклет. Можете да избирате между модели с ретро стил (идеални за олдтаймер) и такива с по-модерен външен вид. Каквито и ръкавици за мотоциклет да изберете, можете да сте сигурни, че ръцете ви ще получат адекватна защита от наранявания и лоши метеорологични условия.