check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 2742821

Огледала за кормило Highsider Wave черни - 301-4920

136,43 € с ДДС

Огледала за кормило Highsider Wave (чифт)

Производител:
Код на производителя:
301-4920
Общо описание
  • HIGHSIDER Wave огледало за кормило, EN одобрение Модерен, но класически дизайн с разнообразни възможности за регулиране.
  • Крайните огледала за кормило HIGHSIDER Wave визуално допълват всеки модел мотоциклет в сребристо, черно, червено или златисто. Малките цветни акценти между главата на огледалото и рамото добавят цвят към вашата машина. Асиметричната форма и CNC-фрезованите линии на корпуса създават едновременно модерен и класически вид.
  • Огледалото на кормилото има различни възможности за регулиране и може да се монтира на мотоциклета по различни начини. Когато се гледа от страната на кормилото, то може да се монтира нагоре или надолу. В посока към скобата рамото на огледалото може да се завърти настрани с помощта на регулируема става, а сачмената връзка на корпуса на огледалото може да се регулира под ъгъл за оптимална видимост назад. Асиметричната глава на огледалото може да се персонализира по ваш вкус и да се завърти на 180 градуса. Подходящо за всички кормила с външен диаметър 7/8 инча и 1 инч.
  • НАШИЯТ СЪВЕТ: Тежестите за кормило от серията HIGHSIDER WAVE са идеалната стойка за крайни огледала за управление с външна скоба и позиционират огледалата още по-добре на сцената. Утежненията за кормило се предлагат и в цветови комбинации с огледала.
  • Размери: A Широчина на главата: 124 mmB Височина на главата: 86 mmC Обща широчина: 175 mmD Обща височина: 125 mmD Дължина на стеблото: около 90 mm за монтажната скоба.Тегло: 200 g
  • Обхват на доставката: 1 чифт, включително редукционни пръстени за 1 инч и 7/8 инча.