check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
Продажбите на този продукт са преустановени.
ID: 491309

Мъжки боксерки Brubeck Comfort Wool от тъмен деним XL

12,79 € с ДДС

Мъжки боксерки Brubeck Comfort Wool

Производител:
Размер:
XL

Мъжките боксерки COMFORT WOOL са висококачествено ежедневно бельо за активни и уникални клиенти. Във външния слой е използвана мека, много фина и деликатна 100% мериносова овча вълна. Благодарение на високата еластичност на вълната бельото не се мачка и не се изпъва. То се адаптира перфектно към тялото, като дава голяма свобода при избора на следващите слоеве дрехи. Комбинацията от естествени влакна с полиамидни влакна и използването на двуслойна безшевна конструкция позволиха да се постигнат изключителни терморегулиращи свойства, като същевременно се запази максимален комфорт. Бельото ефективно спомага за поддържането на постоянна телесна температура, като предпазва тялото от хипотермия и прегряване. Продуктът е дерматологично тестван - не дразни и не предизвиква алергии.

Комбинацията от естествени вълнени влакна с полиамидни влакна и използването на двуслойна, безшевна конструкция е довело до изключителни терморегулиращи свойства и максимален комфорт. Продуктът осигурява по-бързо абсорбиране на влагата, значително повишава топлинния комфорт и ефективно подпомага поддържането на постоянна телесна температура. Той предпазва тялото от преохлаждане и прегряване. Продуктът е дерматологично тестван - не дразни и не предизвиква алергии, подходящ е и за хора, страдащи от алергии. Мериносовата вълна има допълнителни свойства, благоприятстващи здравето: микромасажът на влакната ѝ спомага за подобряване на притока на кръв към клетките, което подобрява кръвообращението, а неутрализирането на положителните йони има благоприятен и успокояващ ефект върху нервната система. Високотехнологичният продукт е изработен с внимание към качеството на най-малките детайли, благодарение на факта, че е произведен 100% в Европейския съюз.

Колекцията COMFORT WOOL на BRUBECK е приятно за тялото вълнено бельо, което е в основата на облеклото за ежедневните дейности. Тя осигурява защита и комфорт през цялата година, като използва най-добрата суровина, която самата природа е създала - австралийска мериносова вълна.