check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 452740

Комплект винтове Feuling за FXR и EVO - 3068

600,80 € с ДДС

Продуктът е наличен по специална поръчка. Срокът на доставка може да се забави с 21 дни. Връщането не е възможно.

Комплект 12-точкови крепежни елементи ARP®

Код на производителя:
3068
Общо описание
  • Висококачествени 12-точкови болтове от термично обработена хром-молибденова стомана 8740 с черно оксидирано и/или хромирано покритие, в зависимост от избора.
  • Прецизно валцованите резби осигуряват оптимално свързване, предотвратяват задирането и увеличават постоянния въртящ момент.
  • Конструкцията на широкия фланец под главата осигурява равномерно разпределение на натоварването, което позволява оптимално уплътняване на повърхността и предотвратява течове
  • Якостта на опън е оценена на 170 000 psi; по-добра и по-силна от тази на OEM и по-силна от крепежните елементи от клас 8
  • Произведени от ARP® по точните спецификации на Feuling®.
  • Всички комплекти включват молибден смазочен материал за монтаж
  • Произведени в САЩ.

За FXR/EVO 85-99 : Включва болтове и шайби за преден десен ротор (болтовете НЕ минават през скоростомера за левия ротор), скоби за вилката, скоба за фара, регулатор на напрежението, подпори за задното крило, горни задни амортисьори (изисква пробиване на по-голям отвор в крилото), долни задни амортисьори, заден ротор, задна ремъчна шайба/звезда, конзоли на задните лостове за управление, предна стабилизираща щанга, странични капаци (десен и ляв), арматурно табло, опори за крака (десен и ляв), колона за смяна и гайка на предния мост. За сглобяването са включени паста Moly и Loctite.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 46 мотоциклети.