check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 539991

Комплект тежести за съединител Starting Line Products MTX 65g - 40-82

211,53 € с ДДС

Комплект тежести за съединител MTX™

Код на производителя:
40-82
Общо описание
  • Утежненията за съединител SLP MTX™ са специално разработени, за да овладеят мощността на съвременните двигатели с висок въртящ момент. Уникалната им конструкция с тежка пета и специален профил на тежестта осигуряват значително по-голяма сила на превключване, което води до по-добро ускорение и по-висока максимална скорост.
  • Уникалният дизайн позволява много бърза смяна на предавките на заден ход
  • Регулируеми чрез добавяне на тежест с нитове (до 6 грама на тежест), тези тежести предлагат възможност за фина настройка на конкретна комбинация. Когато използвате тези тежести, препоръчваме да проверите страничната хлабина на задвижващия ремък, за да осигурите правилното подравняване на оригиналното оборудване.
  • Комплектите тежести се продават в комплекти от по три и включват (6) алуминиеви нита по 1 грам, (6) стоманени нита по 2 грама и (6) стоманени нита по 3 грама. Нитовете са прецизно обработени за постигане на специфични допуски на теглото.
  • Добавете 4 грама към тежестта, която използвате в момента, за да изберете правилната тежест SLP MTX™ (Например: Ако в момента използвате 64-грамова тежест Arctic Cat, трябва да използвате 68-грамова тежест MTX™).

За съединители на Polaris и Arctic Cat с 9 кули.