check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 2740032

Капак на резервоара на съединителя и спирачките Cult Werk Custom Vrod - HD-ROD046

258,65 € с ДДС

Персонализиран капак на цилиндъра на спирачката и съединителя

Производител:
Код на производителя:
HD-ROD046
Общо описание
  • Алуминиеви капаци на цилиндъра на съединителя и спирачката по поръчка на Cult-Werk за моделите V Rod ®, Night Rod и Muscle.
  • Капаците "Custom" са фрезовани от алуминий на най-съвременни 5-осни машини с ЦПУ и заменят оригиналните, донякъде скучни капаци. Лесен монтаж: отстранете 2 винта и ги заменете с капака Cult-Werk "Custom". В комплекта, разбира се, са включени подходящи винтове в черен цвят. Оригиналното уплътнение все още ще се използва.
  • Разбира се, капаците "Custom" също са фрезовани с ЦПУ отвътре, т.е. вътрешността на капака съответства на оригиналния капак, тъй като водачите на уплътнението са фрезовани там и все още са необходими.
  • Капаците "Custom" са с около 25 мм по-високи от оригиналните и са много внимателно фрезовани. Различните нива, вдлъбнатини и различни радиуси правят капаците "Custom" изключително триизмерни и по този начин придават на Harley по-агресивен и висококачествен вид!
  • Капаците са прахово боядисани в черно! Обхват на доставката: По 1 чифт за лявата и дясната страна! Произведено в Австрия!

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 45 мотоциклети.