check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
Продажбите на този продукт са преустановени.
ID: 491152

Дамска тениска с дълъг ръкав Brubeck Active Wool emerald L

35,14 € с ДДС

Дамска тениска с дълъг ръкав Brubeck Active Wool

Производител:
Размер:
L

Тайната се крие в структурата на мериносовата вълна, а именно в нейната плътност. Благодарение на факта, че отделните влакна са много тънки и приличат на паяжина, а между всяко влакно има гъсталак от канали, изпълнени с въздух, затоплен от тялото ни, се създава буфер, който ни предпазва от студа. Пуловерът от мериносова вълна ще ни предпази много добре от студа, като същевременно ще бъде дишащ. Друг важен фактор е ефективното отвеждане на потта към външната страна на трикотажа, като по този начин се избягва дискомфортът или усещането за тежък, мокър компрес, причинено от натрупването на влага вътре.

Brubeck разполага с най-съвременни плетачни машини, което ни позволява да създаваме технологично сложни плетени тъкани. Комбинирахме овча вълна със синтетични микрофибри, в резултат на което получихме мериносово термобельо с много свойства, които се ценят по време на различни дейности на открито. То притежава всички качества, които споменахме, и благодарение на тази комбинация можем да подчертаем желаните качества на вълненото термобельо.

Независимо дали разхождате кучето в парка, или планирате многодневно пътуване в планината, ще имате нужда от мериносово бельо, което ви позволява да се наслаждавате на времето, прекарано в активни занимания, като същевременно ви осигурява комфорт и топлинна защита. Дрехите от колекцията Active Wool, се носят като първи слой. То е приятно и меко на допир, което ви прави още по-нетърпеливи да се насладите на активното си време на открито.