check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
Продажбите на този продукт са преустановени.
ID: 489201

Дамска тениска без ръкави Brubeck Comfort Wool телесен цвят S

19,66 € с ДДС

Дамска тениска без ръкави Brubeck Comfort Wool

Производител:
Размер:
S

Дамските топове са винаги на мода поради своята гъвкавост и прилягането им към много стилове. Дамската тениска без презрамки от мериносова вълна ще ви осигури комфорт във всяка ситуация, независимо от темпото на деня. Предстои ви важна бизнес среща и искате да се чувствате уверени? Или пък искате да изглеждате добре и привлекателно на вечерна среща? Предлагаме ви нашата мериносова тениска без ръкави от колекцията Comfort Wool, която ще задоволи нуждите ви от комфорт и функционалност.

Естествените свойства на мериносовата вълна, които се ценят по цял свят, са мекота и мекота, както и терморегулация. Влакното на мериносовата вълна е три пъти по-тънко от човешкия косъм и се огъва при допир с кожата, затова мериното не драска и не хапе. То не поема неприятни миризми. Дамската разтегателна тениска от мерино е изработена от комбинация от функционални влакна и вълна, в резултат на което се получава трикотажна материя с двуслойна структура. В резултат на това влагата, генерирана по време на активност или стресова ситуация, се отвежда ефективно от кожата към нейната повърхност, като ви поддържа свежи и сухи. Безшевната конструкция предотвратява протриването и дразненето, независимо от дейността. Тениската е еластична и ще се адаптира към формата на силуета ви, подчертавайки вашата женственост.

Тениската без презрамки от мерино от Brubeck ще подхожда на стила ви. Тя е идеална за ежедневни, младежки или спортни стилове. Тениската се предлага в бяло, черно, кремаво и нюанси. Класическите цветове ви дават огромен набор от възможности. В колекцията Comfort Wool ще откриете също лично бельо от вълна и дамски ризи с дълъг ръкав за по-хладните дни.