check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
ID: 12479

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

59,93 € с ДДС

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Производител:
Гаранция:
12
Общо описание
  • Калъфите за предпазване са плъзгачи, които предпазват обтекателя, двигателя и други части на мотоциклета при падане. Те са изработени от специална инженерна пластмаса, която абсорбира енергията на удара и спира плъзгащия се мотоциклет.
  • Крашпадовете на RENNER се произвеждат на машини с ЦПУ (цифрово-програмно управление), което осигурява много добро качество на повърхността и точност. Предлагаме комплекти, готови за монтиране към мотоциклета, без да са необходими допълнителни монтажи и винтове.
  • Комплектът се състои от два плъзгача (изработени от пластмаса), монтажи, изработени от алуминиева сплав, анодизирани за защита от корозия и оцветени, и закрепващи винтове. Плъзгачите са в черен цвят, а стойките - в сребрист (естествен алуминий).
  • Здравината на болтовете и резбите е избрана така, че да не доведе до скъсване на резбите или огъване на рамката на мотоциклета в случай на прекомерно натоварване, причинено например от закачане на плъзгащия се мотоциклет за бордюр. Болтът ще се огъне или счупи при прекомерна сила на огъване на плъзгача. Дори ако плъзгачът се счупи, неговата основна роля е изпълнена, тъй като той разсейва голяма част от енергията при удара на мотоциклета в асфалта.
  • Включени са инструкции за монтаж.
  • Производител: Renner
  • Продуктите на Renner (по-рано Zipser) вече са доста добре познати на нашите клиенти. Перфектно изработените и лесни за сглобяване крашпадове на компанията са най-успешните. Производството се извършва на машини с цифрово управление, което на пръв поглед отличава продуктите на Renner от тези на други производители.
  • Всички комплекти са снабдени с ясни инструкции за сглобяване и са опаковани в естетична и практична кутия.
  • Предлагат се и резервни части за всички комплекти.
  • Страна на произход - Полша.

Плъзгачи за защита на обтекателя, двигателя и други части на мотоциклета при падане. Изработени са от специална инженерна пластмаса, която абсорбира енергията на удара и спира плъзгащия се мотоциклет. Производството на машини с ЦПУ (компютърно цифрово управление) гарантира много добро качество на повърхността и точност. Предлагаме комплекти, готови за монтиране на мотоциклета, без необходимост от допълнителни накрайници и винтове.

Комплектът се състои от два накрайника (пластмасови), накрайници, изработени от алуминиева сплав, анодизирани за защита от корозия и оцветени, и монтажни винтове. Накрайниците са в черен цвят, а монтажите - в сребрист (естествен алуминий).

Силата на болта и резбата е подбрана така, че да не доведе до скъсване на резбата или огъване на рамката на мотоциклета в случай на прекомерно натоварване, причинено например от плъзгане на мотоциклета по бордюр и др. Болтът ще се огъне или счупи при прекомерна сила на огъване върху плъзгача. Дори ако плъзгачът се счупи, неговата основна роля е изпълнена, тъй като той разсейва голяма част от енергията при удара на мотоциклета в асфалта.

Подходящ за

Този продукт е подходящ за 14 мотоциклети.

Вижте Комплекти Crash Pad

Вижте повече →