Меню

Cafe Racer

Нищо не ви кара да се чувствате по-добре от това да възстановите собствения си мотоциклет и да излезете с него в града или на път след приключване на проекта. При нас ще намерите всичко, което ще ви накара да се почувствате така!

Най-популярни продукти

Ботушите за мотоциклет Caffe racer съчетават комфорт, безопасност и неподвластен на времето дизайн. Подбрахме за вас най-яките модели ботуши за мотор от естествена кожа и синтетични материали от лидерите в бранша, включително Shima, Modeka и Broger. Изберете от трапери, маратонки и военни ботуши за мотоциклети, които пасват идеално на cafe racer мотоциклети. Вижте какво сме подготвили за вас и тръгнете на път!

Облеклото за мотоциклет за кафе-рейсъри е комбинация от класически материали (деним и естествена кожа се съчетават идеално с кафе-рейсърите), модерни решения за безопасност и комфорт и вечен дизайн, който никога не омръзва! Разгледайте нашите предложения за облекло за мотоциклет за cafe racer и тръгнете на път, привличайки погледите на минувачите и другите мотоциклетисти.

Раницата за мотоциклет е задължителна, ако тръгвате на път или пътувате до работа с мотоциклета си. Лаптоп, фотоапарат, документи, дъждобран и удобен комплект инструменти са само няколко примера за неща, които можете да носите удобно в раница за мотор. Имаме за вас десетки раници за мотоциклети, а някои от тях имат наистина полезни екстри, като например вграден резервоар за вода (известен като camelbak) или протектор за гърба. Вижте какво сме подготвили за вас и издигнете комфорта на вашия cafe racer на съвсем ново ниво!

Всеки собственик на cafe racer знае много добре колко сложен е процесът на изграждане на такъв проект. Подготвили сме ви огромна гама от части за мотоциклети, за да можете да ремонтирате закупената база, а след това да обслужвате и да правите всякакви промени по конструкцията на cafe racer. Вижте какво сме подготвили за вас и тръгнете на път през предстоящия сезон!

Търсите ли наистина красиви гуми за мотоциклет за вашия cafe racer? Такива, които ще допълнят външния му вид, ще се съчетаят идеално с джантите и ще направят дизайна ви цялостен? В Gmoto ще намерите гуми за мотоциклети cafe racer от известни производители (включително Mitas, Pirelli и Michelin), които са комбинация от високо качество на изработка, модерни решения и външен вид, който впечатлява! Разгледайте нашата гама от гуми за мотоциклети cafe racer, завършете дизайна си и тръгнете на път.

Преустройвате своя мотоциклет в кафе-рейзър и търсите аксесоари за мотоциклет, за да реализирате мечтания проект? Така се случва, че ние разполагаме със стотици аксесоари и допълнителни части, които ще ви дадат възможност да създадете истинско произведение на изкуството, което да впечатлява на улицата и на мотосъборите. Наред с други неща, ще намерите капаци за фарове, седалки за пейка, огледала на кормилото, гърбици и осветителни компоненти в стил cafe racer. Вижте какво сме подготвили за вас, завършете поръчката си и летете към гаража, за да завършите проекта си!

Гаражни продукти

Изграждате проекта на мечтите си, но работилницата ви е недостатъчно оборудвана и нямате достатъчно инструменти? Време е да промените това! В Gmoto ще откриете богат избор от специализирани инструменти (напр. вакууметър и балансираща машина за колела), гаражни аксесоари (напр. абсорбиращи постелки, повдигачи за мотоциклети, стойки за колела и табуретки за работилница) и всякакви ръчни инструменти (включително екстрактори, гаечни ключове, отвертки и динамометрични ключове). Вижте какво сме подготвили за вас, оборудвайте гаража си с всички необходими инструменти и аксесоари и след това завършете проекта си за cafe racer!

Lifestyle - Casual - всекидневно облекло

Искате да подчертаете мотоциклетния си стил на работа или в училище? Няма по-лесен начин от този с тениска или суитшърт с мото мотиви! Ще намерите ежедневни мотоциклетни дрехи, които ще се впишат идеално в стила ви. Тениски, суитчъри, поло, шапки и чорапи са само началото! Разгледайте какво сме ви подготвили и се отправете към града с мотоциклетна екипировка.

Очила за мотоциклет

Карате ли с отворена каска на вашия cafe racer? Нуждаете се от стилни очила за мотоциклет, които да предпазват очите ви от дъжд, вятър и прелитащи насекоми. Ще намерите очила за мотоциклети в ретро стил, които са изработени с внимание към най-малките детайли. Вижте какво сме подготвили за вас, изберете любимите си очила за мотоциклет и се качете зад волана на вашия кафе-рейсър. Оставете се на приключението да ви отнесе!

Общи продукти

Аксесоари за мигачи, тахометри, кушетки за мотоциклети и редица други екстри, които можете да монтирате на вашия кафе-рейсър, са само малка част от продуктите, които ще намерите в нашия магазин. Подбрали сме за вас части, аксесоари и инструменти за мотоциклети, за да можете да завършите проекта си или да направите промени по него. Разгледайте какво сме подготвили за вас, тръгнете на път и покажете на света своя уникален мотоциклет!

Ако карате cafe racer, имате нужда от каска за мотоциклет, която да е не само безопасна и удобна, но и стилна! Избрахме за вас отворени, челюстни и интегрални каски за мотоциклети в стил cafe racer, които са идеалното допълнение към екипировката ви за машини в този емблематичен стил. Ще намерите каски за мотоциклети от самите реномирани производители, включително Bell, Lazer, Biltwell и SHOEI.

Термоактивно бельо

Излизате на разходка с вашия cafe racer? Не забравяйте да носите термобельо, за да си осигурите топлинен комфорт. В зависимост от модела, който сте избрали, термобельото ще поддържа тялото ви топло или хладно. Топлите комплекти от мериносова вълна са идеални за сутрешните студове и дъждовните карания, докато дишащото термобельо с обширни вентилационни панели ще ви облекчи в най-горещото време. Разгледайте нашата гама термобельо за мотоциклетизъм и се погрижете за комфорта си на пътя.

Багажът за мотоциклет за cafe racer мотоциклети е свързан с непреходния дизайн, висококачествените материали и високата функционалност. Наред с други неща, ще намерите куфари (централни и странични), панерчета и чанти за колела и резервоари. Всички те в стил cafe racer, за да не нарушават външния вид на вашия уникален дизайн! Вижте какво сме подготвили за вас, изберете любимите си модели и тръгнете на път. Приключението ви очаква!

Ръкавиците за мотоциклет cafe racer ще осигурят удобство и безопасност на ръцете ви, докато карате уникалния си едноколесен мотоциклет. Те ще ги предпазят от дъжд, студ, връхлитащи насекоми и напора на вятъра, а в случай на падане ще ги защитят ефективно от последствията, произтичащи от болезнения контакт с асфалта. Разгледайте нашите предложения за мотоциклетни ръкавици за машини cafe racer и осигурете на ръцете си най-високо ниво на защита!

Заглушители

Искате ли вашият cafe racer да реве? Или пък търсите шумозаглушител, който да завърши външния вид на изпускателната система или на целия мотоциклет? И в двата случая сте попаднали на правилното място! Подбрахме за вас десетки шумозаглушители за cafe racer мотоциклети, които не само звучат прекрасно, но и изглеждат също толкова добре. Вижте какво сме ви подготвили и завършете проекта си за cafe racer, като му монтирате неземен шумозаглушител!