check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
Продажбите на този продукт са преустановени.
ID: 491336

Brubeck унисекс тениска за основен слой с къс ръкав бяла M

19,77 € с ДДС

Брубек унисекс тениска за основен слой с къси ръкави

Производител:
Размер:
M

Базовата тениска с къс ръкав е изработена по безшевна технология от тънка, дишаща плетка. Плътно прилепналата плетена материя и 3D структурата създават въздушни канали. През лятото те увеличават вентилацията на тялото, а през зимата събират топлия въздух, за да предпазят от хипотермия. Конструкцията, базирана на 3D мрежест модел, увеличава неколкократно площта за събиране на влага. Лека, плътно прилепнала, мека трикотажна материя не ограничава движенията и предпазва от протриване. Трикотажната материя има антибактериални и антиалергични свойства. Целогодишен продукт, препоръчва се за различни дейности като основен слой.

Иновативните продукти 3D PRO са точно това, от което се нуждаят любителите на бягането, колоезденето или мотоциклетизма. Ултралеки и тънки, продуктите осигуряват пълна свобода на движенията и адекватна терморегулация по време на интензивно бягане или други дейности при високи температури.

Триизмерната мрежеста структура осигурява допълнителни въздушни канали в пространството между кожата и продукта. Това позволява на въздуха, нагрят от естествената топлина на тялото, да се събира между повърхността на кожата и трикото 3DPRO и предотвратява спадането на температурата на кожата. Ефективната защита срещу хипотермия може да ускори например загряването преди по-интензивна дейност.