check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
Продажбите на този продукт са преустановени.
ID: 490261

Brubeck унисекс ръкави за колоездене черни L/XL

11,63 € с ДДС

Brubeck унисекс ръкави за колоездене

Производител:
Вид:
Мъжки
Размер:
L

Ръкави за колоездене, изработени по безшевна технология, с двуслойна дишаща плетка. Плътно прилепналата плетена материя и 3D структурата създават въздушни канали. Те осигуряват защита срещу вятър и понижени температури. Вътрешният слой осигурява незабавно отвеждане на влагата от кожата, като я запазва суха дори по време на интензивни тренировки. Външният слой отговаря за топлоизолацията и поддържането на оптимална топлина на тялото. Тънка плетка от вътрешната страна на лактите подобрява вентилацията и предотвратява ограничаването. Непресовани шевове гарантират, че ръкавът приляга плътно към ръката и не позволява на студения въздух да проникне под плата. Анатомична конструкция на левия и десния ръкав. Препоръчва се за колоездене в по-студените дни или за промяна на времето като допълнение към екипировка с колоездачно трико с къс ръкав.

Иновативните тениски 3D PRO са точно това, от което се нуждаят любителите на бягането, колоезденето или мотоциклетизма. Ултралеки и тънки, продуктите осигуряват пълна свобода на движенията и адекватна терморегулация по време на интензивно бягане или друга дейност при високи температури.

Триизмерната мрежеста структура осигурява допълнителни въздушни канали в пространството между кожата и тениската. Това позволява на въздуха, нагрят от естествената топлина на тялото, да се събира между повърхността на кожата и трикото 3DPRO и предотвратява спадането на температурата на кожата. Ефективната защита срещу хипотермия може например да ускори загряването преди по-интензивна дейност.