check Безплатна доставка от 249,00 €
check Връщане до 14 дни
check Платете след 30 дни
check Търговия на едро - B2B
Продажбите на този продукт са преустановени.
ID: 491197

Бикини за момичета Brubeck Comfort Cotton Junior бели 104/110

4,88 € с ДДС

Панталони за момичета Brubeck Comfort Cotton Junior

Производител:
Размер:
104/110

Панталоните за момичета Comfort Cotton Junior са изработени по безшевна технология с двуслойна дишаща плетка. Дрехата се адаптира перфектно към тялото и предпазва кожата от протриване. За да осигури максимален комфорт по време на употреба, дрехата умело съчетава приятен на допир памук със синтетични влакна. Този състав помага да се сведе до минимум рискът от изпотяване. Бельото е антиалергично, съхне бързо и не се нуждае от гладене. То е идеално за ежедневна употреба през цялата година.

Подобрената, анатомична кройка в комбинация с преждата BRUBECK Air Jet дава повишено усещане за комфорт и се адаптира перфектно към тялото, подчертавайки силуета. Бельото се държи като втора кожа. Меката и деликатна дреха предпазва от протриване, а завършекът с плетени ребра без натиск помага да се отървете дори от най-малкия дискомфорт по време на употреба. Съставът от превъзходен памук с прежда BRUBECK Air Jet с нови, уникални свойства запазва кожата суха и свежа за дълго време, тъй като отвеждането на влагата от повърхността на тялото е още по-ефективно. Бельото съхне много бързо и не изисква гладене.

Колекцията COMFORT COTTON на BRUBECK е удобно за тялото функционално памучно бельо, което е в основата на облеклото за ежедневните дейности, осигурявайки защита и комфорт през цялата година.