Меню

ATV - Quad

Кал, пясък и камъни - това е, което харесваме на открито! Ако и на вас ви харесва, значи сте попаднали на правилното място. Тук ще намерите части за своите четириколки и всъдеходи, както и дрехи, обувки и аксесоари, с които да преследвате страстта си към офроуда.

Най-популярни продукти

Карате офроуд, така че сте наясно с натоварването на стъпалата и подбедриците, когато часове наред се нагрявате. Обувките за четириколки/АТВ не са свързани само с твърда подметка, която да ви осигурява стабилна опора и удобен лост, но и с пълната защита на краката ви при падане или пробиване на труден терен. Обувките за квадрокоптер трябва да са здрави, удобни и издръжливи. В края на краищата няма по-взискателна среда за обувки от офроуд. Разгледайте нашата гама от обувки за четириколки/АТВ от най-добрите производители в бранша. Очаква ви широка гама от модели на марки като Fox, Gaerne, Leatt и Thor.

Когато се движите извън пътя, не трябва да забравяте за подходящото облекло. Облеклото за всъдеходи ще гарантира, че сте защитени в случай на падане, и ефективно ще предотврати всякакви изненади, които офроудът е подготвил за вас. Облеклото за ATV е свързано и с комфорта при каране и пълната свобода. Независимо дали сечеш храсталаците или поставяш нов рекорд на пистата, няма какво да те спре да се движиш! Разгледайте нашата гама от облекла за четириколки и се въоръжете за офроуда с дрехи, които ще ви осигурят безопасност, комфорт и стил, когато ви стане горещо.

Очилата за четириколки са задължителен елемент за всеки любител на офроуда. Те ще ви предпазят от калта и камъните, летящи изпод колелата на други превозни средства, и ще защитят очите ви от клони, храсти и други природни стихии, които искат да ви навредят, докато маркирате трасето. Очилата за четириколки/автомобили трябва да са удобни, да пасват идеално и да са издръжливи. В края на краищата в полето няма мека игра! Нещо повече, добре е да изберете модел с визьор, който няма да се замъгли, когато карате в дъжд или се напрягате много, осигурявайки ви максимална видимост.

Раници: Вода, провизии, навигация или резервни ръкавици са само някои от нещата, които трябва да имате под ръка, когато сте извън пътя. Нещо повече, някои модели раници за четириколки/АТВ предлагат много повече от просто място за транспортиране. Сертифициран протектор за гърба, който ще повиши безопасността ви, когато ви стане горещо извън пътя, или обемен камербак, благодарение на който можете да пълните течностите си, без да слизате от машината, са само някои от екстрите, които трябва да вземете предвид, когато избирате раница за вашия четириколесен автомобил.

Не е трудно да откриете нова грешка при каране на крос-кънтри или на писта за мотокрос. Двигателят, окачването, спирачките и скоростната кутия са само някои от компонентите на четириколесния мотоциклет, които се натоварват при офроуд. Ако искате да се наслаждавате на безопасно, комфортно и приятно каране, трябва да наблегнете на системното обслужване и да отстранявате всички неизправности текущо. Затова заведете своя четириколесен автомобил в сервиза, използвайте нашата обширна база данни с части за четириколесни автомобили и се наслаждавайте на напълно изправна машина. Ще намерите части за четириколки и всъдеходи както от маркови производители, така и от бюджетни модели, като китайски четириколки в клас 50, 125 и 250 куб. см.

При офроуд сцеплението е от значение! Гумите за четириколки и всъдеходи гарантират пълен контрол над автомобила, ефективно спиране и възможност за агресивна промяна на посоката. Независимо от това къде използвате своето ATV (асфалт, мотокрос писта или офроуд) и любимата ви повърхност (кал, пясък, камъни или сняг), ще намерите гуми за ATV, които отговарят на вашите нужди. Известните производители (включително ITP, Duro, SUNF и JOURNEY), висококачествената изработка и издръжливите материали са само началото на списъка с предимствата на гумите за четириколки и ATV, които ще намерите в Gmoto!

Горещо ли ви е на полето? Тогава знаете много добре, че всичко може да се случи! Ако искате да сте готови за всякакви изненади по време на офроуд и мотокрос, трябва да се оборудвате с аксесоари за четириколки. Лебедки, аксесоари за инструменти, котви, ремъци за теглене или монтажни куки са само началото на дългия списък с аксесоари за четириколки, които ще намерите в Gmoto. Изберете необходимите ви аксесоари за четириколки и се отправете към офроуд. Приключенията ви очакват!

Каската за четириколки е основен елемент, който трябва да вземете със себе си при офроуд. Тя ще предпази ефективно главата ви от увреждане при падане, ще ви позволи да държите здраво очилата си на място и ще ви предпази от клони или камъни, които излитат изпод колелата на други превозни средства. Преди всичко каската за четириколки/АТВ трябва да бъде безопасна (сертификатът е задължителен!), удобна и добре проветрива, за да ви осигури комфорт по време на взискателното каране в горещо време. Подготвили сме за вас набор от каски за четириколки от реномирани производители, сред които Leatt, Airoh, IMX, Bell и Thor.

Термобельото ви позволява да се чувствате комфортно по време на каране в студени, горещи и дъждовни дни. Най-усъвършенстваните модели, ушити от иновативни влакна, намаляват температурата на тялото с до 1 градус по Целзий, а по-дебелото термобельо от мериносова вълна затопля тялото дори при екстремни метеорологични условия. Термобельото означава и свежест (сребърните йони намаляват развитието на бактериите, причиняващи неприятни миризми) и липса на протриване (благодарение на безшевната конструкция), което също така увеличава удоволствието от карането на четириколки извън пътя.

Отправяте се към офроуд за дълъг път? Струва си да инвестирате в багажник или чанта за четириколка! Обемният централен багажник или ролбаг за вашия четириколесен автомобил е проста рецепта да имате цялото необходимо оборудване със себе си по време на офроуд приключенията си. Смяна на дрехите, транспортни ремъци, въжета и други аксесоари са само част от нещата, които ще пренасяте безопасно в багажа, проектиран с оглед на четириколките и ATV. Разгледайте нашата гама от централни куфари, ролбагове и чанти за багаж за четириколки/АТВ, които няма да се уплашат от нито едно офроуд приключение.