Меню

за мотоциклети Adventure

Обичате ли да изследвате непознати терени и да планирате нови маршрути? Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете вие и вашият мотоциклет, за да осъществите и най-трудните експедиции.

Най-популярни продукти

Пресичане на реки, завладяващ сингълтрак в безплодни степи и трудни изкачвания в планини, за които се смята, че са забравени от света. Това са само някои от обстоятелствата, от които трябва да излезете със сухи крака по време на експедиция. Приключенските ботуши за мотор трябва да са здрави, водоустойчиви и безопасни; в края на краищата, никога не знаете какво ще ви донесе приключението на другия край на света. Имаме за вас гама от ботуши за мотоциклет, подготвени за най-тежките предизвикателства, които сами сме тествали по време на ендуро и приключенски експедиции в Киргизстан, Монголия, Румъния, Таджикистан и Норвегия, наред с други.

Облеклото за приключенски мотоциклети трябва да е подготвено за всичко, което може да срещнете по време на експедиция. При проливен дъжд водоустойчивата мембрана и неопреновата яка ще ви бъдат от полза; в горещо време мощната вентилационна система и мрежестата подплата ще ви осигурят облекчение; а в случай на замърсяване сертифицираните протектори, външният материал Cordura и арамидните влакна ще се окажат безценни. Без значение в каква посока ще поемете, облеклото за мотоциклети Adventure ще бъде верен спътник, на когото можете да разчитате. В Gmoto ще откриете експедиционни мотоциклетни облекла от Rebelhorn, Adrenaline, Modeka, SPIDI и RST, наред с други.

Раницата за мотоциклет е незаменима част от всяка експедиция. В нея ще носите провизии, документи, джобен комплект инструменти за мотоциклет, фотоапарат и други дребни предмети, които винаги е добре да имате под ръка. Раницата за мотоциклет обаче не е само за пренасяне на вещи, но и за по-голям комфорт и безопасност при каране. Раниците с camelbak (резервоар за вода) ще ви позволят да допълвате течностите без да спирате, а сертифицираният протектор за гръб, вграден в някои модели, ще сведе до минимум последствията от падане. Раницата за мотоциклет ще ви бъде полезна и в моментите, когато слизате от мотоциклета и изследвате района, носейки все още най-ценните си вещи.

По време на експедицията не трябва да забравяте резервни части за мотоциклета. Те са тези, които ще спасят кожата ви, когато прекосявате забравени райони на земното кълбо, където може да няма добре оборудван магазин или работилница за мотоциклети. Нещо повече, частите за мотоциклет са също толкова важно съображение при подготовката. Когато се подготвяте за пътуването на живота си, не си заслужава да използвате половинчати мерки, затова избирайте части за мотоциклет от надеждни производители, които гарантират високо качество на изработката и здрави материали. Тук ще намерите голям избор от части за мотоциклети за машини Adventure.

Отправяте се на пътуването на живота си? Не забравяйте, че гумите на мотоциклета са единствената част от машината ви, която влиза в пряк контакт с пътя. Те ви осигуряват нужното сцепление при неравен терен, кратък спирачен път и сцепление върху мокър асфалт, така че трябва да са в отлично състояние. Нещо повече, мотоциклет, натоварен с туристическо оборудване, износва гумите си по-бързо, така че помислете два пъти, преди да тръгнете на път, за да ги смените. Ще намерите гуми за мотоциклети за всеки тип терен - от асфалт до пустинни пясъци.

По време на експедиция се нуждаете от аксесоари за мотоциклет, които да направят пътуването ви по-безопасно и удобно. Дъждобран, преносим компресор, комплект инструменти и кофи за гуми са само няколко примера за джаджи, които спасяват кожата ви в пустинята. Преди да тръгнете, помислете добре от какво се нуждаете и към кои райони на света се отправяте, след което започнете да разглеждате богатата гама от аксесоари за мотоциклети. Нека нищо не ви изненада по време на пътуването!

Гаражни продукти

Обиколките с мотоциклет не са никак лесни, така че машината ви трябва да е добре подготвена. Продуктите за гараж (включително инструменти, стойки и крикове) ще ви позволят да извършите задълбочена проверка на мотоциклета си за кратко време, последвана от обслужване и отстраняване на неизправности. Не оставяйте успеха на експедицията си в ръцете на случайността и бъдете подготвени за всяко предизвикателство, което избраната от вас посока ви поднася. Изберете качествени гаражни продукти и не се оставяйте да бъдете изненадани.

Мотоциклетната каска ADV трябва да е издръжлива, безопасна и функционална. В крайна сметка с нея тръгвате на приключение, където всичко може да се случи. На пътя най-добрите каски са макси, интегралните и ендуро. Изберете модел с козирка, слънцезащитен сенник и отлична вентилационна система. Черупката също е важна. Многослойният композит със сертифициран пълнеж и DD закопчаване ще издържи на трудностите на всяка експедиция. По време на пътуванията до Киргизстан, Монголия, Таджикистан, Норвегия и Сибир тествахме мотоциклетни каски от марките Airoh, Bell, Caberg и Shark, които, разбира се, ще намерите в нашата гама.

Термоактивното бельо е задължителен елемент от облеклото за експедиции. Благодарение на безшевната си конструкция то не предизвиква протриване, запазва свежестта за по-дълго време (сребърни йони и специални материали ограничават размножаването на бактериите, отговорни за неприятните миризми) и затопля тялото по време на сутрешните студове и безкрайния дъжд. Нещо повече, някои модели позволяват на тялото да се охлажда по време на горещини, като намаляват температурата на тялото с до 1 градус по Целзий! Повярвайте ни, термобельото ще промени завинаги преживяването ви на мотор.

Когато опаковате багажа си за трудна експедиция, избирате само най-необходимите неща, за да я извършите безопасно, удобно и приятно. По време на пътуването тези предмети придобиват съвсем ново значение; без тях пътуването може да не е успешно. Ето защо си струва да ги защитите добре, като изберете здрав, издръжлив и ергономичен багаж за мотоциклет. Алуминиеви странични куфари, пластмасов централен куфар или може би чанта на колелца, изработена от водоустойчив материал? Изборът е огромен, както и нашият асортимент от багаж за мотоциклети за екскурзии, пътувания и обиколки на комина.

Ръцете са една от най-изложените части на тялото при каране на мотоциклет. При офроуд каране те са подложени на удари от вятъра, дъжда и всякакви препятствия, така че си струва да ги защитите добре. Ръкавиците за приключенски мотоциклети трябва да са изработени от издръжлив материал, който може да се справи с последствията от падане извън пътя и на асфалта, и да са напълно устойчиви на вятър и вода. Препоръчително е да изберете модел с висок маншет и вентилационни зони, които значително повишават комфорта при каране. Изберете подходящите за предстоящото ви пътуване ръкавици за мотоциклет и тръгнете на път!